Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Young Turks Köprüspor
442 Tactiek 4*4*2
60% Balbezit 40%
32% Spel op eigen helft 68%
36 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
47 gemiddelde waardering 31.8
excellent Schieten average
adequate Passen average
good Verdedigen weak


14e minuut.
Gençoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Kloskowski verovert de bal door een tackle van achteren. Kloskowski speelt de bal door. Gustavinho heeft problemen om de bal te vangen. Gustavinho draait met de bal, schiet en ... Bilgeataoğlu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Szkudelski rent richting de bal. Szkudelski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Young Turks - Köprüspor 1:0

17e minuut.
Kloskowski verovert de bal door een tackle van achteren. Kloskowski geeft de bal voor. Szkudelski is nu in balbezit. Szkudelski schiet op doel. Na een snelle pass probeert Denizlililer de bal onder controle te krijgen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Turcinovich passt de bal in één keer door. Iğdırlı rent richting de bal. Szkudelski maakt een afschuwelijke overtreding. Szkudelski krijgt een gele kaart.

21e minuut.
Onat verovert de bal door een tackle van achteren. Burton begaat een overtreding. Onat is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Gençoğlu komt bij de bal en schiet. Onat is nu in balbezit. Onat schiet op doel. Chabot verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

24e minuut.
Na een snelle pass probeert Görür de bal onder controle te krijgen. Szkudelski rent richting de bal. Markov is nu in balbezit. Klungelig pakt Markov de bal. Markov geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

28e minuut.
Bosch is nu in balbezit. Onat rent richting de bal. Burton probeert naar een medespeler te passen. Daar is Gustavinho, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gustavinho haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

34e minuut.
Klungelig pakt Szkudelski de bal. Kloskowski is nu in balbezit. Kloskowski passt de bal zonder na te denken. Gustavinho is nu in balbezit. Gustavinho draait met de bal, schiet en ... Bilgeataoğlu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

35e minuut.
Inworp. Markov met een snelle inworp. Szkudelski geeft de bal voor. Gustavinho maakt een snoekduik en kopt de bal. Bilgeataoğlu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Young Turks - Köprüspor 2:0

37e minuut.
Kloskowski passt de bal met de wreef. Szkudelski rent richting de bal. Szkudelski speelt de bal door. Gustavinho bereikt de bal nog maar net als eerste. Gustavinho haalt uit met een fantastische trap. Bilgeataoğlu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal raakt de paal.

41e minuut.
Gustavinho rent richting de bal. Gustavinho schiet op doel. Cicimen probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Frunda bereikt de bal nog maar net als eerste. Frunda geeft een lange en hoge pass. Bilgeataoğlu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Szkudelski is nu in balbezit. Szkudelski haalt uit met een fantastische trap. Bilgeataoğlu werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Bilgeataoğlu trapt de bal weg. Daar is Kloskowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kloskowski probeert naar een medespeler te passen. Szkudelski bereikt de bal nog maar net als eerste. Szkudelski draait met de bal, schiet en ... Bilgeataoğlu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

43e minuut.
Görür is nu in balbezit. Turcinovich onderschept slim de pass. Turcinovich passt de bal zonder na te denken. Gustavinho rent richting de bal. Gustavinho haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Young Turks - Köprüspor 3:0

44e minuut.
Dink probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Gençoğlu de bal. Gençoğlu passt de bal met de wreef. Gustavinho bereikt de bal nog maar net als eerste. Gustavinho draait met de bal, schiet en ... Bilgeataoğlu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Young Turks - Köprüspor 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Young Turks 39%, Köprüspor 61%.
Young Turks - Köprüspor 4:0

50e minuut.
Burton bereikt de bal nog maar net als eerste. Burton passt de bal in één keer door. Daar is Gustavinho, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gustavinho draait met de bal, schiet en ... Bilgeataoğlu werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Young Turks - Köprüspor 5:0

51e minuut.
Onat bereikt de bal nog maar net als eerste. Szkudelski is nu in balbezit. Szkudelski probeert naar een medespeler te passen. Gustavinho heeft problemen om de bal te vangen. Gustavinho schiet op doel. Bilgeataoğlu bokst de bal weg.

53e minuut.
Cicimen rent richting de bal. Cicimen geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Arsenault met een snelle inworp. Frunda geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Denizlililer trapt de bal weg van het doel. Kloskowski rent richting de bal. Kloskowski speelt de bal door. Szkudelski is nu in balbezit. Szkudelski haalt uit met een fantastische trap. Paal! Bilgeataoğlu werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Daar is Gustavinho, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gustavinho schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Young Turks - Köprüspor 6:0

61e minuut.
Gustavinho rent richting de bal. Gustavinho geeft een hoge lob. Kloskowski rent richting de bal. Szkudelski bereikt de bal nog maar net als eerste. Szkudelski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Ulusoy is nu in balbezit. Ulusoy passt de bal met de wreef. Iğdırlı is nu in balbezit. Gustavinho onderschept slim de pass. Gustavinho haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Bosch met een sublieme pass. Daar is Szkudelski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Szkudelski passt de bal zonder na te denken. Gustavinho rent richting de bal. Gustavinho schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Ulusoy raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Çamlı komt het veld opgelopen.

85e minuut.
Markov rent richting de bal. Markov geeft de bal voor. Gustavinho rent richting de bal. Gustavinho haalt uit met een fantastische trap. Bilgeataoğlu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Young Turks - Köprüspor 7:0

87e minuut.
Cicimen trapt de bal weg. Daar is Tokaz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tokaz met een sublieme pass. Dink rent richting de bal. Dink schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Arsenault rent richting de bal. Arsenault geeft de bal voor. Daar is Markov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Markov geeft een lange en hoge pass. Gustavinho maakt een snoekduik en kopt de bal. Bilgeataoğlu bokst de bal weg. Klungelig pakt Cicimen de bal. Szkudelski rent richting de bal. Szkudelski passt de bal in één keer door. Gustavinho rent richting de bal. De bal raakt de paal. Gustavinho is nu in balbezit. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Young Turks - Köprüspor 8:0

90e minuut.
Gustavinho is nu in balbezit. Gustavinho geeft een hoge lob. Tekerlekçi probeert de bal met de borst te controleren. Szkudelski rent richting de bal. Szkudelski schiet op doel. Bilgeataoğlu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Young Turks 25%, Köprüspor 75%.
Young Turks - Köprüspor 8:0