Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Yeni Malatya RedBull Kindar
BAM Tactiek Kindar-J
53% Balbezit 47%
31% Spel op eigen helft 69%
19 Doelpogingen 6
3 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
56.1 gemiddelde waardering 47.8
very good Schieten good
excellent Passen solid
solid Verdedigen very good


10e minuut.
Cabañas probeert naar een medespeler te passen. Jaranowski rent richting de bal. Jaranowski passt de bal in één keer door. Spinello rent richting de bal. Spinello haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Ölker passt de bal met de wreef. Jaranowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Spinello bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaranowski rent richting de bal. Jaranowski schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

15e minuut.
Malenica is nu in balbezit. Malenica passt de bal in één keer door. Cabañas speelt de bal door. Jaranowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaranowski draait met de bal, schiet en ... Kopania bokst de bal weg.

20e minuut.
Na een snelle pass probeert Spinello de bal onder controle te krijgen. Piersic bereikt de bal nog maar net als eerste. Piersic geeft een hoge lob. Jaranowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaranowski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Cabañas is nu in balbezit. Paşaoğlu begaat een overtreding. Cabañas is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Cabañas zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Spinello krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Piersic bereikt de bal nog maar net als eerste. Jekić verovert de bal door een tackle van achteren. Klungelig pakt Jekić de bal. Jekić draait met de bal, schiet en ... İsayev maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Besteci rent richting de bal. Savcı begaat een overtreding. Besteci is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Paşaoğlu zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Klungelig pakt Jekić de bal. Jekić haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

29e minuut.
Garuffi passt de bal met de wreef. Paşaoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Paşaoğlu passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Besteci de bal. Besteci draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Garuffi geeft een lange en hoge pass. Piersic rent richting de bal. Jekić verovert de bal door een tackle van achteren. Jekić schiet op doel. İsayev probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Yeni Malatya 38%, RedBull Kindar 62%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Yeni Malatya - RedBull Kindar 0:0

46e minuut.
Düzcelioğlu komt het veld opgelopen. Altındağ komt het veld opgelopen. Pekuysal komt het veld opgelopen.

48e minuut.
Cabañas speelt de bal door. Açan rent richting de bal. Garuffi schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Garuffi krijgt een gele kaart.

50e minuut.
Jaranowski rent richting de bal. Düzcelioğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Cabañas verovert de bal door een tackle van achteren. Cabañas geeft de bal voor. Spinello krijgt zijn hoofd ertegen. Kopania probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

53e minuut.
Blaszkiewicz geeft een hoge lob. Cabañas kopt de bal weg. Spinello bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaranowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaranowski schiet op doel. Kopania kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

57e minuut.
Jaranowski is nu in balbezit. Altındağ is nu in balbezit. Jaranowski verovert de bal door een tackle van achteren. Jaranowski schiet op doel. Kopania probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Yeni Malatya - RedBull Kindar 1:0

75e minuut.
Ölker controleert de bal met de borst. Kopania maakt een geweldige duik, maar mist de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Malenica neemt de hoekschop. Jaranowski springt en kopt de bal. Kopania kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Malenica neemt de hoekschop. Spinello springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Açan kopt de bal weg. Ölker is nu in balbezit. Met opzet legt Spinello zijn tegenspeler op de grond. Spinello krijgt een gele kaart.

87e minuut.
Schürmann met een snelle inworp. Malenica rent richting de bal. Malenica passt de bal zonder na te denken. Cabañas geeft een hoge lob. Spinello krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Yeni Malatya 24%, RedBull Kindar 76%.
Yeni Malatya - RedBull Kindar 1:0