Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-29 18:06
  • Competitiewedstrijd: 3. Lig.05
  • Stadion: Despacitos Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 6467
Despacitos YİĞİT DEMİRCİ SPOR
agresivve Tactiek lll
48% Balbezit 52%
45% Spel op eigen helft 55%
15 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 3
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
57.2 gemiddelde waardering 59.4
excellent Schieten excellent
solid Passen very good
excellent Verdedigen very good


5e minuut.
Kieruczenko is nu in balbezit. Parra bereikt de bal nog maar net als eerste. Talabér verovert de bal door een tackle van achteren. Margitai rent richting de bal. Margitai haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Michelet verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.

9e minuut.
Viera onderschept slim de pass. Viera met een sublieme pass. Sopârlă bereikt de bal nog maar net als eerste. Sopârlă haalt uit met een fantastische trap. Pillon maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Despacitos - YİĞİT DEMİRCİ SPOR 1:0

11e minuut.
Viera rent richting de bal. Viera passt de bal zonder na te denken. Sopârlă bereikt de bal nog maar net als eerste. Viera is nu in balbezit. Viera draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

14e minuut.
Genda probeert naar een medespeler te passen. Ciupik probeert naar een medespeler te passen. Viera bereikt de bal nog maar net als eerste. Viera haalt uit met een fantastische trap. Pillon maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Biecke geeft een hoge lob. Duy Minh kopt de bal weg. Genda probeert naar een medespeler te passen. Viera rent richting de bal. Viera haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Kieruczenko verovert de bal door een tackle van achteren. Kieruczenko passt de bal met de wreef. Ionele onderschept slim de pass. Margitai is nu in balbezit. Margitai haalt uit met een fantastische trap. Michelet bokst de bal weg.

37e minuut.
Parra verovert de bal door een tackle van achteren. Talabér onderschept slim de pass. Talabér met een sublieme pass. Margitai bereikt de bal nog maar net als eerste. Margitai haalt uit met een fantastische trap. Michelet probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

44e minuut.
Ciupik passt de bal met de wreef. Cosini bereikt de bal nog maar net als eerste. Cosini passt de bal met de wreef. Viera is nu in balbezit. Viera draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Despacitos - YİĞİT DEMİRCİ SPOR 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Despacitos 49%, YİĞİT DEMİRCİ SPOR 51%.
Despacitos - YİĞİT DEMİRCİ SPOR 2:0

46e minuut.
Ciupik rent richting de bal. Ciupik geeft een hoge lob. Daar is Saršon, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Viera is nu in balbezit. Viera schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
Kieruczenko probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Margitai de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Štědroň. Štědroň krijgt een gele kaart.

51e minuut.
Ionele verovert de bal door een tackle van achteren. Ionele geeft een lange en hoge pass. Szweda bereikt de bal nog maar net als eerste. Szweda geeft de bal voor. Margitai springt en kopt de bal. Michelet bokst de bal weg.

64e minuut.
Ciupik rent richting de bal. Ciupik met een sublieme pass. Sopârlă bereikt de bal nog maar net als eerste. Sopârlă draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Despacitos - YİĞİT DEMİRCİ SPOR 3:0

67e minuut.
Daar is Parra, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Talabér rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Parra. Parra krijgt een gele kaart.

67e minuut.
Talabér is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Senátor met een snel genomen vrije trap. Margitai rent richting de bal. Duy Minh probeert naar een medespeler te passen. Kieruczenko is nu in balbezit. Kieruczenko haalt uit met een fantastische trap. Michelet kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

74e minuut.
Viera is nu in balbezit. Cosini bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Cosini, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cosini haalt uit met een fantastische trap. Pillon probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Cosini is nu in balbezit. Cosini geeft een hoge lob. Biecke controleert de bal met de borst. Viera is nu in balbezit. Viera draait met de bal, schiet en ... Pillon bokst de bal weg.

83e minuut.
Kieruczenko onderschept slim de pass. Sansalvadore verovert de bal door een tackle van achteren. Sansalvadore geeft een lange en hoge pass. Sopârlă bereikt de bal nog maar net als eerste. Sopârlă haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

85e minuut.
Ciupik bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciupik met een sublieme pass. Viera is nu in balbezit. Viera draait met de bal, schiet en ... Pillon probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Despacitos - YİĞİT DEMİRCİ SPOR 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Despacitos 42%, YİĞİT DEMİRCİ SPOR 58%.
Despacitos - YİĞİT DEMİRCİ SPOR 4:0