Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fenerbahçe Sk YavuzSultanSelimSpor
forvet Tactiek tektek2li
45% Balbezit 55%
53% Spel op eigen helft 47%
13 Doelpogingen 19
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
10 Buitenspel 13
54.2 gemiddelde waardering 56.4
excellent Schieten excellent
good Passen excellent
excellent Verdedigen good


8e minuut.
Nothaft onderschept slim de pass. Pabiański rent richting de bal. Pabiański speelt de bal door. Gmyrek rent richting de bal. Gmyrek haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Gábor de bal. Gábor draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fenerbahçe Sk - YavuzSultanSelimSpor 0:1

10e minuut.
Ziętek bereikt de bal nog maar net als eerste. Ziętek probeert naar een medespeler te passen. Gmyrek rent richting de bal. Gmyrek haalt uit met een fantastische trap. Iraizoz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fenerbahçe Sk - YavuzSultanSelimSpor 0:2

13e minuut.
Kuńczak onderschept slim de pass. Kuńczak geeft de bal voor. Siboni kopt de bal weg. Gmyrek bereikt de bal nog maar net als eerste. Gmyrek haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

15e minuut.
Pabiański geeft een lange en hoge pass. De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Gmyrek stond buitenspel. Nothaft neemt vlug de vrije trap. Uytterhaegen bereikt de bal nog maar net als eerste. Uytterhaegen schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Pabiański rent richting de bal. Pabiański passt de bal met de wreef. Gmyrek is nu in balbezit. Gmyrek draait met de bal, schiet en ... Iraizoz werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Fenerbahçe Sk - YavuzSultanSelimSpor 0:3

22e minuut.
Murgu onderschept slim de pass. Ziętek rent richting de bal. Ziętek passt de bal met de wreef. Gmyrek heeft problemen om de bal te vangen. Gmyrek haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

25e minuut.
Lečić geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Alexandersson met een snelle inworp. Uytterhaegen bereikt de bal nog maar net als eerste. Uytterhaegen draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Murgu met een sublieme pass. Daar is Nothaft, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gmyrek is nu in balbezit. Gmyrek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fenerbahçe Sk - YavuzSultanSelimSpor 0:4

32e minuut.
Lečić geeft een hoge lob. Nothaft rent richting de bal. Nothaft geeft de bal voor. Uytterhaegen bereikt de bal nog maar net als eerste. Uytterhaegen haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Fenerbahçe Sk - YavuzSultanSelimSpor 1:4

35e minuut.
Gmyrek probeert de bal aan de voet te houden. Lečić bereikt de bal nog maar net als eerste. Lečić geeft de bal voor. Uytterhaegen is nu in balbezit. Uytterhaegen schiet op doel. Văcaru verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Szendrei rent richting de bal. Szendrei haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

39e minuut.
Worthy geeft de bal voor. Gábor is nu in balbezit. Gábor geeft de bal voor. Iraizoz maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Gmyrek krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fenerbahçe Sk - YavuzSultanSelimSpor 1:5

41e minuut.
Kuńczak speelt de bal door. Klungelig pakt Lečić de bal. Uytterhaegen rent richting de bal. Uytterhaegen draait met de bal, schiet en ... Văcaru maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.

42e minuut.
Gmyrek controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Nothaft maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Groh probeert naar een medespeler te passen. Szendrei heeft problemen om de bal te vangen. Szendrei haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

44e minuut.
Gábor probeert naar een medespeler te passen. Gmyrek rent richting de bal. Gmyrek draait met de bal, schiet en ... Iraizoz probeert naar een medespeler te passen. Bernardi geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Gmyrek springt en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat. Siboni bereikt de bal nog maar net als eerste. Siboni draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fenerbahçe Sk - YavuzSultanSelimSpor 1:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fenerbahçe Sk 55%, YavuzSultanSelimSpor 45%.
Fenerbahçe Sk - YavuzSultanSelimSpor 1:6

51e minuut.
Murgu geeft een hoge lob. Daar is Nothaft, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gmyrek is nu in balbezit. Gmyrek haalt uit met een fantastische trap. Iraizoz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fenerbahçe Sk - YavuzSultanSelimSpor 1:7

55e minuut.
Bernardi geeft de bal voor. Inworp. Pezzo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pabiański rent richting de bal. Pabiański haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

62e minuut.
Stańczuk verovert de bal door een tackle van achteren. Stańczuk geeft een hoge lob. Szendrei rent richting de bal. Szendrei schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

64e minuut.
Gábor passt de bal zonder na te denken. Gmyrek is nu in balbezit. Siboni bereikt de bal nog maar net als eerste. Siboni draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fenerbahçe Sk - YavuzSultanSelimSpor 1:8

68e minuut.
Pezzo geeft een hoge lob. Bandiacky bereikt de bal nog maar net als eerste. Uytterhaegen is nu in balbezit. Uytterhaegen schiet op doel. Văcaru werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.

70e minuut.
Gábor is nu in balbezit. Gábor passt de bal met de wreef. Pabiański bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Pabiański de bal. Pabiański schiet op doel. Paal!
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Szendrei rent richting de bal. Groh onderschept slim de pass. Groh geeft de bal voor. Gmyrek bereikt de bal nog maar net als eerste. Gmyrek haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

79e minuut.
Murgu verovert de bal door een tackle van achteren. Murgu geeft een lange en hoge pass. Uytterhaegen rent richting de bal. Uytterhaegen haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Fenerbahçe Sk - YavuzSultanSelimSpor 2:8

81e minuut.
Pabiański geeft de bal voor. Gábor is nu in balbezit. Gábor geeft een lange en hoge pass. Gmyrek springt en kopt de bal. Iraizoz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fenerbahçe Sk - YavuzSultanSelimSpor 2:9

88e minuut.
Ziętek bereikt de bal nog maar net als eerste. Murgu onderschept slim de pass. Lečić begaat een overtreding. Lečić krijgt een gele kaart.

90e minuut.
Gábor is nu in balbezit. Gábor passt de bal zonder na te denken. Siboni bereikt de bal nog maar net als eerste. Siboni draait met de bal, schiet en ... Iraizoz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fenerbahçe Sk - YavuzSultanSelimSpor 2:10

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fenerbahçe Sk 52%, YavuzSultanSelimSpor 48%.
Fenerbahçe Sk - YavuzSultanSelimSpor 2:10