Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
MacroPowerFc KADIKÖY GENÇLİK FUTBOL OKULU
Macro2 Tactiek kdfs
47% Balbezit 53%
35% Spel op eigen helft 65%
10 Doelpogingen 8
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
46.2 gemiddelde waardering 51.1
solid Schieten excellent
solid Passen good
good Verdedigen very good


5e minuut.
Grzybowski onderschept slim de pass. Grzybowski geeft een hoge lob. Hidalgo bereikt de bal nog maar net als eerste. Hidalgo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
MacroPowerFc - KADIKÖY GENÇLİK FUTBOL OKULU 0:1

16e minuut.
Alvarado is nu in balbezit. Alvarado probeert naar een medespeler te passen. Majaru rent richting de bal. Majaru draait met de bal, schiet en ... Dutina probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
MacroPowerFc - KADIKÖY GENÇLİK FUTBOL OKULU 1:1

18e minuut.
Hidalgo rent richting de bal. Bugajski begaat een overtreding. Hidalgo raakt geblesseerd tijdens het duel. Grzybowski zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Giusberti is nu in balbezit. Hidalgo verovert de bal door een tackle van achteren. Hidalgo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
MacroPowerFc - KADIKÖY GENÇLİK FUTBOL OKULU 1:2

31e minuut.
Chiriac bereikt de bal nog maar net als eerste. Alvarado onderschept slim de pass. Alvarado passt de bal met de wreef. Câmpeanu rent richting de bal. Câmpeanu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Szegfü geeft een hoge lob. Giusberti bereikt de bal nog maar net als eerste. Hidalgo verovert de bal door een tackle van achteren. Hidalgo schiet op doel. Richards probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
MacroPowerFc - KADIKÖY GENÇLİK FUTBOL OKULU 1:3

42e minuut.
Kuboszek rent richting de bal. Kuboszek speelt de bal door. Câmpeanu rent richting de bal. Câmpeanu haalt uit met een fantastische trap. Dutina werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MacroPowerFc - KADIKÖY GENÇLİK FUTBOL OKULU 2:3

44e minuut.
Bugajski speelt de bal door. Kuboszek bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuboszek probeert naar een medespeler te passen. Câmpeanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Câmpeanu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MacroPowerFc 37%, KADIKÖY GENÇLİK FUTBOL OKULU 63%.
MacroPowerFc - KADIKÖY GENÇLİK FUTBOL OKULU 2:3

46e minuut.
Kuboszek probeert naar een medespeler te passen. Alvarado bereikt de bal nog maar net als eerste. Alvarado geeft de bal voor. Câmpeanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Câmpeanu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Lónich passt de bal in één keer door. Kuboszek is nu in balbezit. Kuboszek speelt de bal door. Câmpeanu is nu in balbezit. Câmpeanu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Romuzga onderschept slim de pass. Romuzga passt de bal met de wreef. Munúa rent richting de bal. Munúa schiet op doel. Richards werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MacroPowerFc - KADIKÖY GENÇLİK FUTBOL OKULU 2:4

80e minuut.
Doeltrap. Silverman komt het veld opgelopen.

89e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Millot komt het veld opgelopen. Cοllymore komt het veld opgelopen. Richards trapt de bal weg van het doel. Munúa kopt de bal weg. Millot rent richting de bal. Millot draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MacroPowerFc 33%, KADIKÖY GENÇLİK FUTBOL OKULU 67%.
MacroPowerFc - KADIKÖY GENÇLİK FUTBOL OKULU 2:4