Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Istiqlal ФК Звезда
4-3-1-2 Tactiek Pressure
39% Balbezit 61%
89% Spel op eigen helft 11%
0 Doelpogingen 62
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
30.7 gemiddelde waardering 55.9
zwak Schieten uitmuntend
matig Passen uitstekend
slecht Verdedigen goed


1e minuut.
Speriatu bereikt de bal nog maar net als eerste. Łasocha bereikt de bal nog maar net als eerste. Badowski rent richting de bal. Badowski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

4e minuut.
Łasocha met een sublieme pass. Palič rent richting de bal. Palič passt de bal zonder na te denken. Speriatu is nu in balbezit. Speriatu schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

5e minuut.
Na een snelle pass probeert Vladimirov de bal onder controle te krijgen. Calizzi is nu in balbezit. Calizzi passt de bal zonder na te denken. Fontana bereikt de bal nog maar net als eerste. Fontana schiet op doel. Mielcarek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

7e minuut.
Calizzi passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Łasocha de bal. Łasocha passt de bal in één keer door. Badowski heeft problemen om de bal te vangen. Badowski schiet op doel. Mielcarek bokst de bal weg.

9e minuut.
Salamatov bereikt de bal nog maar net als eerste. Calizzi verovert de bal door een tackle van achteren. Calizzi met een sublieme pass. Badowski is nu in balbezit. Badowski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Doeltrap. Mielcarek met een harde bal richting middenveld. Calizzi speelt de bal door. Badowski rent richting de bal. Badowski haalt uit met een fantastische trap. Mielcarek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

17e minuut.
Daar is Speriatu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Speriatu passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Vladimirov de bal. Badowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Badowski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Palič passt de bal zonder na te denken. Speriatu rent richting de bal. Speriatu geeft de bal voor. Badowski rent richting de bal. Badowski haalt uit met een fantastische trap. Mielcarek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

21e minuut.
Łasocha bereikt de bal nog maar net als eerste. Łasocha passt de bal zonder na te denken. Badowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Badowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Istiqlal - ФК Звезда 0:1

22e minuut.
Nopcea passt de bal met de wreef. Sima speelt de bal door. Zenbulatov bereikt de bal nog maar net als eerste. Fontana onderschept slim de pass. Fontana haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Fontana bereikt de bal nog maar net als eerste. Fontana haalt uit met een fantastische trap. Mielcarek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

29e minuut.
Speriatu bereikt de bal nog maar net als eerste. Łasocha met een sublieme pass. Zenbulatov bereikt de bal nog maar net als eerste. Badowski onderschept slim de pass. Badowski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Palič passt de bal in één keer door. Badowski speelt de bal door. Klungelig pakt Speriatu de bal. Badowski rent richting de bal. Badowski haalt uit met een fantastische trap. Mielcarek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

34e minuut.
Riadchenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Badowski verovert de bal door een tackle van achteren. Badowski passt de bal met de wreef. Speriatu rent richting de bal. Speriatu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Daar is Badowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Łasocha rent richting de bal. Łasocha probeert naar een medespeler te passen. Fontana is nu in balbezit. Fontana draait met de bal, schiet en ... Mielcarek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Fontana is nu in balbezit. Fontana haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Sima geeft een lange en hoge pass. Palič heeft problemen om de bal te vangen. Palič probeert naar een medespeler te passen. Badowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Badowski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Palič controleert de bal met de borst. Łasocha rent richting de bal. Łasocha passt de bal zonder na te denken. Badowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Badowski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Inworp. Calizzi met een snelle inworp. Klungelig pakt Fontana de bal. Fontana schiet op doel. Sima probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Calizzi passt de bal zonder na te denken. Badowski rent richting de bal. Badowski passt de bal met de wreef. Fontana bereikt de bal nog maar net als eerste. Fontana draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Istiqlal 86%, ФК Звезда 14%.
Istiqlal - ФК Звезда 0:1

50e minuut.
Łasocha passt de bal met de wreef. Palič is nu in balbezit. Palič passt de bal met de wreef. Speriatu bereikt de bal nog maar net als eerste. Speriatu draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Mielcarek speelt de bal door. Palič kopt de bal weg. Klungelig pakt Badowski de bal. Badowski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Calizzi geeft een lange en hoge pass. Palič rent richting de bal. Palič passt de bal in één keer door. Speriatu is nu in balbezit. Speriatu schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

54e minuut.
Calizzi speelt de bal door. Palič rent richting de bal. Palič passt de bal met de wreef. Speriatu is nu in balbezit. Speriatu draait met de bal, schiet en ... Mielcarek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

56e minuut.
Salamatov bereikt de bal nog maar net als eerste. Salamatov geeft een hoge lob. Speriatu rent richting de bal. Badowski rent richting de bal. Badowski haalt uit met een fantastische trap. Mielcarek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Speriatu is nu in balbezit. Speriatu schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Podshivalov raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden.

59e minuut.
Fontana passt de bal met de wreef. Speriatu bereikt de bal nog maar net als eerste. Łasocha bereikt de bal nog maar net als eerste. Badowski rent richting de bal. Badowski schiet op doel. Mielcarek bokst de bal weg. Speriatu is nu in balbezit. Speriatu haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Speriatu bereikt de bal nog maar net als eerste. Speriatu schiet op doel. Mielcarek bokst de bal weg.

61e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Calizzi met een snelle inworp. Fontana bereikt de bal nog maar net als eerste. Fontana draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Vladimirov de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Łasocha speelt de bal door. Badowski heeft problemen om de bal te vangen. Speriatu is nu in balbezit. Speriatu haalt uit met een fantastische trap. Kopaev probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Badowski is nu in balbezit. Badowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Istiqlal - ФК Звезда 0:2

62e minuut.
Riadchenko met een sublieme pass. Klungelig pakt Fontana de bal. Fontana passt de bal in één keer door. Speriatu rent richting de bal. Speriatu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Speriatu rent richting de bal. Palič rent richting de bal. Palič passt de bal in één keer door. Badowski is nu in balbezit. Badowski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Speriatu is nu in balbezit. Palič bereikt de bal nog maar net als eerste. Palič passt de bal in één keer door. Badowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Badowski draait met de bal, schiet en ... Mielcarek bokst de bal weg.

70e minuut.
Badowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kopaev bereikt de bal nog maar net als eerste. Badowski onderschept slim de pass. Badowski schiet op doel. Mielcarek probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Istiqlal - ФК Звезда 0:3

78e minuut.
Fontana bereikt de bal nog maar net als eerste. Fontana probeert naar een medespeler te passen. Łasocha probeert naar een medespeler te passen. Speriatu bereikt de bal nog maar net als eerste. Speriatu haalt uit met een fantastische trap. Mielcarek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

78e minuut.
Fontana geeft een hoge lob. Badowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Badowski probeert naar een medespeler te passen. Speriatu is nu in balbezit. Speriatu schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

80e minuut.
Nopcea rent richting de bal. Pulga verovert de bal door een tackle van achteren. Pulga met een sublieme pass. Badowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Badowski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Vladimirov geeft een hoge lob. Inworp. Palič met een snelle inworp. Speriatu bereikt de bal nog maar net als eerste. Speriatu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Istiqlal 93%, ФК Звезда 7%.
Istiqlal - ФК Звезда 0:3