Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ALMAZ ZRSK
Normal Tactiek 523
44% Balbezit 56%
68% Spel op eigen helft 32%
0 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
28.1 gemiddelde waardering 43.4
matig Schieten matig
slecht Passen goed
redelijk Verdedigen goed


5e minuut.
Daar is Prispichilo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ziemianin probeert naar een medespeler te passen. Golak is nu in balbezit. Golak schiet op doel. Edemskij maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ALMAZ - ZRSK 0:1

13e minuut.
Buroni is nu in balbezit. Buroni geeft een lange en hoge pass. Daar is Dariev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gebre Selassie rent richting de bal. Gebre Selassie schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ALMAZ - ZRSK 0:2

16e minuut.
Popsa geeft een hoge lob. Radman geeft een hoge lob. Daar is Potapov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gebre Selassie is nu in balbezit. Gebre Selassie haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Golak bereikt de bal nog maar net als eerste. Leśniewski verovert de bal door een tackle van achteren. Ziemianin verovert de bal door een tackle van achteren. Gebre Selassie bereikt de bal nog maar net als eerste. Gebre Selassie schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Ziemianin verovert de bal door een tackle van achteren. Ziemianin passt de bal zonder na te denken. Gebre Selassie is nu in balbezit. Gebre Selassie geeft een hoge lob. Leśniewski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Ryzhov is nu in balbezit. Ziemianin onderschept slim de pass. Ziemianin passt de bal in één keer door. Golak is nu in balbezit. Golak haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

45e minuut.
Buroni rent richting de bal. Buroni passt de bal in één keer door. Gebre Selassie bereikt de bal nog maar net als eerste. Gebre Selassie draait met de bal, schiet en ... Daar is Popsa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Edemskij kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ALMAZ 74%, ZRSK 26%.
ALMAZ - ZRSK 0:2

59e minuut.
Dariev speelt de bal door. Potapov bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Ziemianin zijn tegenspeler op de grond. Ziemianin krijgt een gele kaart.

75e minuut.
Ziemianin passt de bal met de wreef. Gebre Selassie bereikt de bal nog maar net als eerste. Gebre Selassie passt de bal met de wreef. Golak heeft problemen om de bal te vangen. Golak haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Figueredo geeft een lange en hoge pass. Leśniewski is nu in balbezit. Gebre Selassie verovert de bal door een tackle van achteren. Gebre Selassie draait met de bal, schiet en ... Edemskij maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ALMAZ - ZRSK 0:3

87e minuut.
Dariev passt de bal met de wreef. Figueredo is nu in balbezit. Figueredo met een sublieme pass. Gebre Selassie bereikt de bal nog maar net als eerste. Ziemianin geeft een hoge lob. Edemskij probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ALMAZ 61%, ZRSK 39%.
ALMAZ - ZRSK 0:3