Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Труд Воронеж Gladiator Spartak
верн1цтр Tactiek Optimas
56% Balbezit 44%
32% Spel op eigen helft 68%
16 Doelpogingen 3
3 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 7
69.5 gemiddelde waardering 59.6
excellent Schieten very good
outstanding Passen very good
outstanding Verdedigen outstanding


4e minuut.
Klungelig pakt Gaszyński de bal. Vahabov is nu in balbezit. Szuszkiewicz begaat een overtreding. Vahabov is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Lampard neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Van Belle verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

6e minuut.
Prokopenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Antunes begaat een overtreding. Prokopenko is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Akbash met een snel genomen vrije trap. Diomin springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Bagin bereikt de bal nog maar net als eerste. Lampard verovert de bal door een tackle van achteren. Lampard passt de bal zonder na te denken. Vahabov is nu in balbezit. Vahabov schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Zavaliy probeert de bal met de borst te controleren. Antunes is nu in balbezit. Antunes passt de bal met de wreef. Vahabov rent richting de bal. Vahabov haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Yevsikov passt de bal met de wreef. Prokopenko is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Dubinskij. Prokopenko raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Prokopenko kan niet meer verder spelen. Dogon komt het veld opgelopen.

42e minuut.
Zalyalov speelt de bal door. Antunes bereikt de bal nog maar net als eerste. Antunes passt de bal met de wreef. Vahabov bereikt de bal nog maar net als eerste. Vahabov haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Труд Воронеж 32%, Gladiator Spartak 68%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Труд Воронеж - Gladiator Spartak 0:0

47e minuut.
Gaszyński geeft een hoge lob. Lampard kopt de bal weg. Vries rent richting de bal. Vries geeft de bal voor. Vahabov springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Gaszyński is nu in balbezit. Gaszyński passt de bal zonder na te denken. Antunes rent richting de bal. Antunes geeft een lange en hoge pass. Vahabov springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Yevsikov met een sublieme pass. Akbash rent richting de bal. Zalyalov maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Zalyalov naar de kleedkamers voor een vroege douche. Akbash raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Akbash kan niet meer verder spelen. Zhupikov komt het veld opgelopen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Yevsikov neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Gaszyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Gaszyński passt de bal in één keer door. Antunes speelt de bal door. Vahabov bereikt de bal nog maar net als eerste. Vahabov draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

77e minuut.
Vries rent richting de bal. Bovtalo begaat een overtreding. Vries is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Lampard zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Daar is Zavaliy, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vahabov rent richting de bal. Vahabov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Труд Воронеж - Gladiator Spartak 1:0

79e minuut.
Zheleznov geeft een hoge lob. Lampard kopt de bal weg. Vries bereikt de bal nog maar net als eerste. Vries geeft een hoge lob. Vahabov maakt een snoekduik en kopt de bal. Van Belle probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

89e minuut.
Lampard is nu in balbezit. Szuszkiewicz begaat een overtreding. Lampard raakt geblesseerd tijdens het duel. Lampard zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Vries kopt de bal weg. Gaszyński is nu in balbezit. Gaszyński haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Труд Воронеж 32%, Gladiator Spartak 68%.
Труд Воронеж - Gladiator Spartak 1:0