Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Istiqlal Galaktika Stars
4-3-1-2 Tactiek Ataka wing
37% Balbezit 63%
85% Spel op eigen helft 15%
0 Doelpogingen 48
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
29 gemiddelde waardering 57.1
weak Schieten excellent
average Passen excellent
poor Verdedigen excellent


7e minuut.
Riadchenko geeft een lange en hoge pass. Inworp. Salenko met een snelle inworp. Arkhipov is nu in balbezit. Arkhipov draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Salenko met een snelle inworp. Arkhipov speelt de bal door. Kalajchev bereikt de bal nog maar net als eerste. Kalajchev draait met de bal, schiet en ... Mielcarek probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Istiqlal - Galaktika Stars 0:1

16e minuut.
Doeltrap. Zenbulatov trapt de bal weg. Chivadze kopt de bal weg. Arkhipov bereikt de bal nog maar net als eerste. Arkhipov haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Evsikov kopt de bal weg. Kalajchev bereikt de bal nog maar net als eerste. Kalajchev geeft een lange en hoge pass. Arkhipov rent richting de bal. Arkhipov schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

24e minuut.
Sima geeft de bal voor. Inworp. Salenko zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Chivadze bereikt de bal nog maar net als eerste. Chivadze geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Arkhipov is nu in balbezit. Arkhipov draait met de bal, schiet en ... Mielcarek maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Istiqlal - Galaktika Stars 0:2

27e minuut.
Chivadze is nu in balbezit. Chivadze geeft de bal voor. Arkhipov bereikt de bal nog maar net als eerste. Arkhipov schiet op doel. Mielcarek probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Istiqlal - Galaktika Stars 0:3

27e minuut.
Niculaie heeft problemen om de bal te vangen. Arkhipov verovert de bal door een tackle van achteren. Kalajchev rent richting de bal. Arkhipov bereikt de bal nog maar net als eerste. Arkhipov draait met de bal, schiet en ... Mielcarek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

33e minuut.
Salenko met een sublieme pass. Daar is Chivadze, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chivadze passt de bal zonder na te denken. Salenko geeft een lange en hoge pass. Arkhipov krijgt zijn hoofd ertegen. Mielcarek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

35e minuut.
Chivadze probeert naar een medespeler te passen. Salenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Salenko passt de bal met de wreef. Kalajchev rent richting de bal. Kalajchev passt de bal zonder na te denken.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Chivadze heeft problemen om de bal te vangen. Chivadze geeft de bal voor. Arkhipov rent richting de bal. Arkhipov schiet op doel. Mielcarek probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Istiqlal - Galaktika Stars 0:4

40e minuut.
Galiev probeert naar een medespeler te passen. Salenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Salenko passt de bal zonder na te denken. Arkhipov bereikt de bal nog maar net als eerste. Arkhipov haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

45e minuut.
Kalajchev is nu in balbezit. Kalajchev geeft een hoge lob. Kopaev heeft problemen om de bal te vangen. Chivadze geeft een lange en hoge pass. Arkhipov maakt een snoekduik en kopt de bal. Mielcarek bokst de bal weg. Arkhipov is nu in balbezit. Arkhipov haalt uit met een fantastische trap. Mielcarek werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Istiqlal - Galaktika Stars 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Istiqlal 91%, Galaktika Stars 9%.
Istiqlal - Galaktika Stars 0:5

49e minuut.
Kalajchev passt de bal met de wreef. Na een snelle pass probeert Riadchenko de bal onder controle te krijgen. Chivadze bereikt de bal nog maar net als eerste. Chivadze geeft een hoge lob. Arkhipov krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Evsikov passt de bal met de wreef. Chivadze is nu in balbezit. Chivadze met een sublieme pass. Arkhipov rent richting de bal. Arkhipov haalt uit met een fantastische trap. Mielcarek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Kalajchev zal de hoekschop nemen. Daar is Arkhipov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Arkhipov draait met de bal, schiet en ... Mielcarek bokst de bal weg. Klungelig pakt Sima de bal.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Salenko zal de hoekschop nemen. Arkhipov is nu in balbezit. Arkhipov haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Chivadze heeft problemen om de bal te vangen. Chivadze geeft een lange en hoge pass. Arkhipov is nu in balbezit. Arkhipov schiet op doel. Mielcarek werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Istiqlal - Galaktika Stars 0:6

63e minuut.
Chivadze met een sublieme pass. Kalajchev is nu in balbezit. Kalajchev geeft een lange en hoge pass. Arkhipov bereikt de bal nog maar net als eerste. Arkhipov haalt uit met een fantastische trap. Mielcarek bokst de bal weg.

65e minuut.
Kalajchev probeert naar een medespeler te passen. Zenbulatov rent richting de bal. Zenbulatov passt de bal met de wreef. Arkhipov rent richting de bal. Arkhipov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Istiqlal - Galaktika Stars 0:7

67e minuut.
Los controleert de bal met de borst. Chivadze met een sublieme pass. Kalajchev rent richting de bal. Kalajchev draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Istiqlal - Galaktika Stars 0:8

70e minuut.
Kalajchev onderschept slim de pass. Kalajchev probeert naar een medespeler te passen. Riadchenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Arkhipov verovert de bal door een tackle van achteren. Arkhipov schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

73e minuut.
Chivadze probeert naar een medespeler te passen. Daar is Galiev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Galiev geeft een lange en hoge pass. Arkhipov bereikt de bal nog maar net als eerste. Arkhipov schiet op doel. Mielcarek bokst de bal weg.

75e minuut.
Chivadze onderschept slim de pass. Chivadze met een sublieme pass. Arkhipov rent richting de bal. Arkhipov haalt uit met een fantastische trap. Kopaev probeert de bal aan de voet te houden. Mielcarek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

81e minuut.
Arkhipov bereikt de bal nog maar net als eerste. Kopaev bereikt de bal nog maar net als eerste. Arkhipov onderschept slim de pass. Arkhipov haalt uit met een fantastische trap. Mielcarek werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Istiqlal - Galaktika Stars 0:9

84e minuut.
Yakovlev geeft de bal voor. Kalajchev rent richting de bal. Kalajchev geeft een hoge lob. Arkhipov rent richting de bal. Arkhipov schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Galiev met een sublieme pass. Salenko heeft problemen om de bal te vangen. Salenko passt de bal in één keer door. Arkhipov is nu in balbezit. Arkhipov schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Istiqlal - Galaktika Stars 0:10

89e minuut.
Salenko heeft problemen om de bal te vangen. Salenko passt de bal zonder na te denken. Arkhipov rent richting de bal. Arkhipov haalt uit met een fantastische trap. Mielcarek werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Istiqlal - Galaktika Stars 0:11

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Istiqlal 80%, Galaktika Stars 20%.
Istiqlal - Galaktika Stars 0:11