Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ALMAZ @Вымпел@
Normal Tactiek 523
50% Balbezit 50%
66% Spel op eigen helft 34%
1 Doelpogingen 21
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
28.1 gemiddelde waardering 48.6
weak Schieten formidable
weak Passen good
average Verdedigen good


5e minuut.
Kazakov kopt de bal weg. Cioran is nu in balbezit. Cioran passt de bal zonder na te denken. Omgiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Omgiewicz schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Zheltouhov rent richting de bal. Kazakov verovert de bal door een tackle van achteren. Kazakov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ALMAZ - @Вымпел@ 0:1

8e minuut.
Dariev rent richting de bal. Omgiewicz onderschept slim de pass. Omgiewicz met een sublieme pass. Pintilei rent richting de bal. Pintilei geeft een lange en hoge pass. Edemskij kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Zheltouhov met een sublieme pass. Reszke bereikt de bal nog maar net als eerste. Reszke passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Cioran de bal. Cioran draait met de bal, schiet en ... Edemskij probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Omgiewicz is nu in balbezit. Kazakov rent richting de bal. Kazakov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ALMAZ - @Вымпел@ 0:2

12e minuut.
Holt kopt de bal weg. Kazakov bereikt de bal nog maar net als eerste. Omgiewicz rent richting de bal. Omgiewicz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ALMAZ - @Вымпел@ 0:3

13e minuut.
Reszke geeft de bal voor. Omgiewicz rent richting de bal. Kazakov rent richting de bal. Kazakov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ALMAZ - @Вымпел@ 0:4

19e minuut.
Reszke probeert naar een medespeler te passen. Popsa bereikt de bal nog maar net als eerste. Popsa passt de bal zonder na te denken. Omgiewicz is nu in balbezit. Omgiewicz haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Dariev rent richting de bal. Omgiewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Kazakov is nu in balbezit. Kazakov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ALMAZ - @Вымпел@ 0:5

30e minuut.
Dedikov geeft een lange en hoge pass. Cioran bereikt de bal nog maar net als eerste. Cioran geeft de bal voor. Omgiewicz rent richting de bal. Omgiewicz haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Edemskij trapt de bal weg van het doel. Reszke kopt de bal weg. Klungelig pakt Cioran de bal. Kazakov rent richting de bal. Kazakov draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Potapov controleert de bal met de borst. Potapov probeert naar een medespeler te passen. Daar is Valuev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Holt rent richting de bal. Holt schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Sukristov probeert de bal aan de voet te houden. Pintilei is nu in balbezit. Pintilei geeft een lange en hoge pass. Omgiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Omgiewicz schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ALMAZ 68%, @Вымпел@ 32%.
ALMAZ - @Вымпел@ 0:5

52e minuut.
Omgiewicz rent richting de bal. Popsa verovert de bal door een tackle van achteren. Kazakov verovert de bal door een tackle van achteren. Kazakov schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

60e minuut.
Pintilei onderschept slim de pass. Pintilei speelt de bal door. Cioran rent richting de bal. Cioran haalt uit met een fantastische trap. Edemskij maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat. Klungelig pakt Omgiewicz de bal. Kazakov rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ALMAZ - @Вымпел@ 0:6

63e minuut.
Pintilei rent richting de bal. Pintilei speelt de bal door. Cioran is nu in balbezit. Cioran haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ALMAZ - @Вымпел@ 0:7

68e minuut.
Popsa geeft een hoge lob. Inworp. Reszke zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pintilei rent richting de bal. Pintilei geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Torres Sayar met de inworp. Pintilei geeft een hoge lob. Cioran controleert de bal met de borst. Kazakov rent richting de bal. Kazakov haalt uit met een fantastische trap. Edemskij probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

80e minuut.
Kazakov rent richting de bal. Kazakov passt de bal in één keer door. Omgiewicz rent richting de bal. Omgiewicz haalt uit met een fantastische trap. Edemskij werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ALMAZ - @Вымпел@ 0:8

84e minuut.
Zheltouhov bereikt de bal nog maar net als eerste. Zheltouhov geeft een lange en hoge pass. Inworp. Pintilei zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Reszke geeft een lange en hoge pass. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ALMAZ 65%, @Вымпел@ 35%.
ALMAZ - @Вымпел@ 0:8