Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Smeshnyje Strekozy Iduschije Poganki
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
50% Spel op eigen helft 50%
15 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
19 gemiddelde waardering 18.9
zwak Schieten zwak
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen waardeloos


8e minuut.
Zykov passt de bal zonder na te denken. Shevchuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Shevchuk passt de bal met de wreef. Evpatov bereikt de bal nog maar net als eerste. Evpatov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Smeshnyje Strekozy - Iduschije Poganki 1:0

13e minuut.
Zhdanov onderschept slim de pass. Zhdanov geeft de bal voor. Bobior rent richting de bal. Yudenich onderschept slim de pass. Yudenich haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Zalomov speelt de bal door. Prigoda bereikt de bal nog maar net als eerste. Prigoda met een sublieme pass. Pistoletom rent richting de bal. Pistoletom draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

25e minuut.
Papashvili geeft een lange en hoge pass. Forkash kopt de bal weg. Rzheutskij is nu in balbezit. Rzheutskij haalt uit met een fantastische trap. Malafeev maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Smeshnyje Strekozy - Iduschije Poganki 2:0

26e minuut.
Forkash met een sublieme pass. Bobior probeert naar een medespeler te passen. Alikin is nu in balbezit. Alikin geeft een hoge lob. Daar is Papashvili, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Malafeev verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Malafeev probeert naar een medespeler te passen. Rzheutskij bereikt de bal nog maar net als eerste. Rzheutskij passt de bal met de wreef. Evpatov bereikt de bal nog maar net als eerste. Evpatov haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Zykov passt de bal met de wreef. Shevchuk rent richting de bal. Shevchuk probeert naar een medespeler te passen. Evpatov bereikt de bal nog maar net als eerste. Evpatov haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Bobior is nu in balbezit. Pupko tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bobior is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Forkash met een snel genomen vrije trap. Evpatov is nu in balbezit. Evpatov schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Urazliev met een sublieme pass. Pistoletom bereikt de bal nog maar net als eerste. Zykov rent richting de bal. Yudenich verovert de bal door een tackle van achteren. Yudenich draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Smeshnyje Strekozy - Iduschije Poganki 2:1

43e minuut.
Zykov is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Pistoletom. Zykov raakt geblesseerd tijdens het duel. Zykov zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Papashvili heeft problemen om de bal te vangen. Evpatov is nu in balbezit. Evpatov schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Smeshnyje Strekozy 62%, Iduschije Poganki 38%.
Smeshnyje Strekozy - Iduschije Poganki 2:1

65e minuut.
Yevseev is nu in balbezit. Yevseev geeft een lange en hoge pass. Bazarbaev controleert de bal met de borst. Zalomov rent richting de bal. Zalomov haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Yevseev bereikt de bal nog maar net als eerste. Shevchuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Shevchuk probeert naar een medespeler te passen. Evpatov is nu in balbezit. Evpatov haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Smeshnyje Strekozy 39%, Iduschije Poganki 61%.
Smeshnyje Strekozy - Iduschije Poganki 2:1