Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Madfox Buryje Mishki
Normal Tactiek Attack
59% Balbezit 41%
18% Spel op eigen helft 82%
29 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
49.6 gemiddelde waardering 22.9
good Schieten average
solid Passen weak
weak Verdedigen poor


3e minuut.
Piñeyrúa is nu in balbezit. Piñeyrúa speelt de bal door. Skolimowski rent richting de bal. Skolimowski geeft een hoge lob. Fornaris springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Angioni zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bradvica is nu in balbezit. Bradvica schiet op doel. Fornaris maakt een snoekduik en kopt de bal. Lovchev probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Madfox - Buryje Mishki 1:0

10e minuut.
Klungelig pakt Kadirov de bal. Bradvica bereikt de bal nog maar net als eerste. Kadirov is nu in balbezit. Bradvica verovert de bal door een tackle van achteren. Bradvica draait met de bal, schiet en ... Lovchev bokst de bal weg.

12e minuut.
Lovchev met een harde bal richting middenveld. Klungelig pakt Kadirov de bal. Pinsler met een sublieme pass. Fornaris is nu in balbezit. Fornaris schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Fornaris schiet op doel. Na een snelle pass probeert Nagumanov de bal onder controle te krijgen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Angioni zal de hoekschop nemen. Fornaris krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Madfox - Buryje Mishki 2:0

16e minuut.
Skolimowski kopt de bal weg. Nagumanov heeft problemen om de bal te vangen. Fornaris bereikt de bal nog maar net als eerste. Fornaris schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Madfox - Buryje Mishki 3:0

17e minuut.
Kadirov bereikt de bal nog maar net als eerste. Kadirov passt de bal met de wreef. Nagumanov heeft problemen om de bal te vangen. Fornaris is nu in balbezit. Fornaris haalt uit met een fantastische trap. Lovchev bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

24e minuut.
Skolimowski geeft een hoge lob. Kaplun kopt de bal weg. Daar is Kovtun, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bradvica is nu in balbezit. Bradvica haalt uit met een fantastische trap. Lovchev kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

25e minuut.
Bradvica bereikt de bal nog maar net als eerste. Bradvica passt de bal zonder na te denken. Fornaris bereikt de bal nog maar net als eerste. Fornaris haalt uit met een fantastische trap. Lovchev maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Madfox - Buryje Mishki 4:0

27e minuut.
Kaplun kopt de bal weg. Pinsler is nu in balbezit. Pinsler geeft de bal voor. Fornaris is nu in balbezit. Fornaris schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Pinsler bereikt de bal nog maar net als eerste. Pinsler passt de bal zonder na te denken. Vinokur rent richting de bal. Bradvica onderschept slim de pass. Bradvica geeft een lange en hoge pass. Lovchev kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

44e minuut.
Angioni zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pinsler bereikt de bal nog maar net als eerste. Pinsler speelt de bal door. Angioni geeft de bal voor. Fornaris springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Madfox 18%, Buryje Mishki 82%.
Madfox - Buryje Mishki 4:0

46e minuut.
Szczepański met een snelle inworp. Pinsler probeert naar een medespeler te passen. Angioni bereikt de bal nog maar net als eerste. Angioni geeft een lange en hoge pass. Daar is Nagumanov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Madfox - Buryje Mishki 5:0

50e minuut.
Vinokur bereikt de bal nog maar net als eerste. Angioni onderschept slim de pass. Angioni speelt de bal door. Fornaris bereikt de bal nog maar net als eerste. Fornaris schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Hohlov is nu in balbezit. Piñeyrúa verovert de bal door een tackle van achteren. Bradvica rent richting de bal. Bradvica haalt uit met een fantastische trap. Lovchev maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Madfox - Buryje Mishki 6:0

53e minuut.
Klungelig pakt Pinsler de bal. Pinsler probeert naar een medespeler te passen. Akinfeev is nu in balbezit. Fornaris onderschept slim de pass. Fornaris draait met de bal, schiet en ... Lovchev kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Madfox - Buryje Mishki 7:0

63e minuut.
Lovchev met een harde bal richting middenveld. Pinsler kopt de bal weg. Fornaris is nu in balbezit. Fornaris draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Nagumanov de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

68e minuut.
Fedorenko geeft de bal voor. Kadirov heeft problemen om de bal te vangen. Piñeyrúa met een sublieme pass. Bradvica rent richting de bal. Bradvica haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Favstov komt het veld opgelopen. Shirko komt het veld opgelopen.

76e minuut.
Pinsler rent richting de bal. Pinsler passt de bal zonder na te denken. Fornaris rent richting de bal. Fornaris draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

78e minuut.
Piñeyrúa probeert naar een medespeler te passen. Bradvica rent richting de bal. Bradvica passt de bal met de wreef. Fornaris bereikt de bal nog maar net als eerste. Fornaris schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Angioni is nu in balbezit. Angioni geeft een hoge lob. Piñeyrúa bereikt de bal nog maar net als eerste. Fornaris rent richting de bal. Fornaris draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Madfox 17%, Buryje Mishki 83%.
Madfox - Buryje Mishki 7:0