Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Acceron Team Molchalivyje Osly
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
63% Spel op eigen helft 37%
6 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.3 gemiddelde waardering 20.5
unsatisfactory Schieten average
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


7e minuut.
Shchvetz rent richting de bal. Ivanishev verovert de bal door een tackle van achteren. Ivanishev speelt de bal door. Gajduk bereikt de bal nog maar net als eerste. Gajduk haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Sakaev bereikt de bal nog maar net als eerste. Fersman onderschept slim de pass. Fersman geeft de bal voor. Alenichev is nu in balbezit. Alenichev schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

17e minuut.
Fersman probeert naar een medespeler te passen. Popov rent richting de bal. Popov passt de bal zonder na te denken. Evdakimov rent richting de bal. Evdakimov haalt uit met een fantastische trap. Zalomov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

39e minuut.
Kozhemiakin met de inworp. Shchvetz met een sublieme pass. Onopko rent richting de bal. Alenichev verovert de bal door een tackle van achteren. Alenichev draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Acceron Team - Molchalivyje Osly 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Acceron Team 63%, Molchalivyje Osly 37%.
Acceron Team - Molchalivyje Osly 0:1

52e minuut.
Evdakimov geeft de bal voor. Sakaev heeft problemen om de bal te vangen. Onopko met een sublieme pass. Alenichev is nu in balbezit. Alenichev haalt uit met een fantastische trap. Zalomov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Paal!

54e minuut.
Popov rent richting de bal. Popov passt de bal met de wreef. Drozdov met een sublieme pass. Alenichev bereikt de bal nog maar net als eerste. Alenichev schiet op doel. Zalomov bokst de bal weg.

71e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Drozdov zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Shchvetz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ivanishev bereikt de bal nog maar net als eerste. Ivanishev haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Onopko is nu in balbezit. Alenichev onderschept slim de pass. Saraev rent richting de bal. Alenichev onderschept slim de pass. Alenichev haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

82e minuut.
Popov verovert de bal door een tackle van achteren. Popov geeft de bal voor. Evdakimov probeert de bal aan de voet te houden. Alenichev bereikt de bal nog maar net als eerste. Alenichev haalt uit met een fantastische trap. Zalomov bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Acceron Team 63%, Molchalivyje Osly 37%.
Acceron Team - Molchalivyje Osly 0:1