Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Gvardos Тигр
433 Tactiek 343
45% Balbezit 55%
61% Spel op eigen helft 39%
5 Doelpogingen 22
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
24.6 gemiddelde waardering 37.5
average Schieten very good
poor Passen average
weak Verdedigen weak


5e minuut.
Keldysh speelt de bal door. Zalomaev is nu in balbezit. Zalomaev passt de bal in één keer door. Kudajkulov bereikt de bal nog maar net als eerste. Kudajkulov draait met de bal, schiet en ... Gaev verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Gvardos - Тигр 0:1

11e minuut.
Zhivoedov draait met de bal, schiet en ... Keldysh probeert de bal met de borst te controleren. Popsa bereikt de bal nog maar net als eerste. Zhivoedov is nu in balbezit. Zhivoedov haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Radetzkij bereikt de bal nog maar net als eerste. Zhivoedov verovert de bal door een tackle van achteren. Popsa bereikt de bal nog maar net als eerste. Popsa schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Gvardos - Тигр 1:1

18e minuut.
Semionov passt de bal met de wreef. Tevenet bereikt de bal nog maar net als eerste. Tevenet passt de bal zonder na te denken. Kudajkulov bereikt de bal nog maar net als eerste. Kudajkulov haalt uit met een fantastische trap. Gaev probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Zykin geeft een hoge lob. Zalomaev rent richting de bal. Kudajkulov rent richting de bal. Kudajkulov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Gvardos - Тигр 1:2

23e minuut.
Gaev met een harde bal richting middenveld. Daar is Babenkov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kudajkulov begaat een overtreding. Kudajkulov krijgt een gele kaart.

28e minuut.
Daar is Kabelev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zalomaev bereikt de bal nog maar net als eerste. Zalomaev passt de bal met de wreef. Kudajkulov bereikt de bal nog maar net als eerste. Kudajkulov geeft een lange en hoge pass. De bal raakt de paal. Zykin is nu in balbezit. Zykin draait met de bal, schiet en ... Gaev probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Gvardos - Тигр 1:3

29e minuut.
Zykin is nu in balbezit. Keldysh rent richting de bal. Kudajkulov bereikt de bal nog maar net als eerste. Zalomaev rent richting de bal. Zalomaev draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Gvardos - Тигр 1:4

30e minuut.
Klungelig pakt Popsa de bal. Kudajkulov tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Popsa is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Isinbaev zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Zhivoedov rent richting de bal. Zhivoedov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Gvardos - Тигр 2:4

34e minuut.
Tryndets kopt de bal weg. Daar is Zyryanov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zalomaev rent richting de bal. Zalomaev schiet op doel. Gaev probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Gvardos - Тигр 2:5

34e minuut.
Zhivoedov probeert naar een medespeler te passen. Popsa is nu in balbezit. Kudajkulov schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Kudajkulov moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Kudajkulov schaamt zich omdat hij het team in de steek laat. Popsa wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Popsa kan niet meer verder spelen. Diomin komt het veld opgelopen.

39e minuut.
Tryndets passt de bal zonder na te denken. Sharonov bereikt de bal nog maar net als eerste. Zykin verovert de bal door een tackle van achteren. Zykin schiet op doel. Gaev probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Gvardos - Тигр 2:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Gvardos 60%, Тигр 40%.
FC Gvardos - Тигр 2:6

46e minuut.
Radetzkij geeft de bal voor. Zyryanov kopt de bal weg. Gutarskij is nu in balbezit. Lokh verovert de bal door een tackle van achteren. Lokh geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Tevenet is nu in balbezit. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Husainov met de inworp. Semionov geeft de bal voor. Diomin rent richting de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Diomin bereikt de bal nog maar net als eerste. Diomin haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Klungelig pakt Tevenet de bal. Tevenet met een sublieme pass. Sharonov rent richting de bal. Zalomaev bereikt de bal nog maar net als eerste. Zalomaev haalt uit met een fantastische trap. Gaev kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

62e minuut.
Tevenet onderschept slim de pass. Tevenet geeft een lange en hoge pass. Zalomaev bereikt de bal nog maar net als eerste. Zalomaev schiet op doel. Gaev maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Gvardos - Тигр 2:7

69e minuut.
Radetzkij geeft een hoge lob. Inworp. Babenkov met de inworp. Isinbaev bereikt de bal nog maar net als eerste. Isinbaev geeft de bal voor. Evdakimov bokst de bal weg.

71e minuut.
Tevenet onderschept slim de pass. Tevenet geeft een lange en hoge pass. Zalomaev rent richting de bal. Zalomaev draait met de bal, schiet en ... Gaev probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Gvardos - Тигр 2:8

79e minuut.
Sharonov is nu in balbezit. Zykin onderschept slim de pass. Isinbaev maakt een afschuwelijke overtreding. Isinbaev krijgt een gele kaart.

84e minuut.
Gutarskij raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Eliseev komt het veld opgelopen.

86e minuut.
Babenkov rent richting de bal. Daar is Babenkov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Diomin is nu in balbezit. Diomin speelt de bal door. Isinbaev geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Gvardos 62%, Тигр 38%.
FC Gvardos - Тигр 2:8