Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Stalingrad Kvozd
Normal Tactiek 4-3-3
50% Balbezit 50%
50% Spel op eigen helft 50%
8 Doelpogingen 11
4 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
35.1 gemiddelde waardering 33.9
redelijk Schieten redelijk
matig Passen matig
matig Verdedigen goed


9e minuut.
Triviño verovert de bal door een tackle van achteren. Triviño passt de bal in één keer door. Cysarz bereikt de bal nog maar net als eerste. Cysarz schiet op doel. Olenikov onderschept slim de pass.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Śmigło bereikt de bal nog maar net als eerste. Triviño verovert de bal door een tackle van achteren. Curyl is nu in balbezit. Triviño is nu in balbezit. Triviño draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Klungelig pakt Shalimov de bal. Shalimov geeft de bal voor. Döbrögi is nu in balbezit. Döbrögi haalt uit met een fantastische trap. Destino werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Stalingrad - Kvozd 1:0

31e minuut.
Triviño onderschept slim de pass. Triviño passt de bal in één keer door. Cysarz is nu in balbezit. Cysarz draait met de bal, schiet en ... Gavrilakis probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Stalingrad - Kvozd 1:1

36e minuut.
Sánchez Soler bereikt de bal nog maar net als eerste. Rossello verovert de bal door een tackle van achteren. Rossello passt de bal met de wreef. Cysarz is nu in balbezit. Cysarz haalt uit met een fantastische trap. Stamboli probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

40e minuut.
Skowron onderschept slim de pass. Skowron geeft een lange en hoge pass. Olenikov probeert de bal aan de voet te houden. Triviño bereikt de bal nog maar net als eerste. Triviño schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Stalingrad - Kvozd 1:2

42e minuut.
Cysarz heeft problemen om de bal te vangen. Kadykin bereikt de bal nog maar net als eerste. Cysarz onderschept slim de pass. Kadykin onderschept slim de pass. Skowron geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Stalingrad 50%, Kvozd 50%.
Stalingrad - Kvozd 1:2

49e minuut.
Skowron bereikt de bal nog maar net als eerste. Uissepp onderschept slim de pass. Wat een zware overtreding van Longhu ... Strafschop! Uissepp raakt geblesseerd tijdens het duel. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Uissepp neemt zijn aanloop. De bal vliegt tegen de lat. Destino werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Uissepp rent richting de bal. Uissepp schiet op doel. Paal!
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Kadykin onderschept slim de pass. Kadykin passt de bal in één keer door. Mamykin bereikt de bal nog maar net als eerste. Mamykin geeft de bal voor. Döbrögi springt en kopt de bal. Paal!

65e minuut.
Sánchez Soler rent richting de bal. Uissepp rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Zabrodov. Zabrodov krijgt een gele kaart.

66e minuut.
Rossello kopt de bal weg. Śmigło rent richting de bal. Triviño verovert de bal door een tackle van achteren. Triviño haalt uit met een fantastische trap. Stamboli probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Stalingrad - Kvozd 1:3

72e minuut.
Inworp. Yefimov komt het veld opgelopen.

89e minuut.
Kadykin geeft de bal voor. Mamykin bereikt de bal nog maar net als eerste. Mamykin passt de bal zonder na te denken. Yefimov rent richting de bal. Yefimov schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Stalingrad 50%, Kvozd 50%.
Stalingrad - Kvozd 1:3