Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Acceron Team SUMMERSTARS
Normal Tactiek 433
49% Balbezit 51%
46% Spel op eigen helft 54%
10 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.6 gemiddelde waardering 18.6
waardeloos Schieten slecht
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen zwak


5e minuut.
Daar is Gajduk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bobior bereikt de bal nog maar net als eerste. Ivanishev verovert de bal door een tackle van achteren. Ivanishev schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Acceron Team - SUMMERSTARS 1:0

8e minuut.
Ivanishev rent richting de bal. Bajshakov rent richting de bal. Ivanishev verovert de bal door een tackle van achteren. Gajduk is nu in balbezit. Gajduk draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Shitvionkin speelt de bal door. Kabanov kopt de bal weg. Galushkin rent richting de bal. Gajduk onderschept slim de pass. Gajduk schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Panov geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Galochkin met de inworp. Nizhegorodov is nu in balbezit. Nizhegorodov haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Zalomov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Acceron Team 41%, SUMMERSTARS 59%.
Acceron Team - SUMMERSTARS 1:0

67e minuut.
Panov zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Nagumanov rent richting de bal. Bobior begaat een overtreding. Nagumanov roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Nagumanov kan niet meer verder spelen. Barbos komt het veld opgelopen.

69e minuut.
Zhideev kan de bal niet met de borst controleren. Zhideev passt de bal zonder na te denken. Nizhegorodov probeert de bal aan de voet te houden. Evtifeev rent richting de bal. Evtifeev schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Kabanov geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Levchenko met de inworp. Nizhegorodov is nu in balbezit. Nizhegorodov geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Acceron Team 51%, SUMMERSTARS 49%.
Acceron Team - SUMMERSTARS 1:0