Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Vityazi ФК Викинги
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
49% Spel op eigen helft 51%
9 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.7 gemiddelde waardering 17.5
poor Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen poor
hopeless Verdedigen weak


8e minuut.
Forkash passt de bal zonder na te denken. Bushkov rent richting de bal. Bushkov speelt de bal door. Razinskij is nu in balbezit. Razinskij schiet op doel. De bal raakt de paal.

28e minuut.
Vernik speelt de bal door. Razinskij is nu in balbezit. Evsikov tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Evsikov krijgt een gele kaart.

31e minuut.
Tabachnik is nu in balbezit. Tabachnik passt de bal met de wreef. Evsikov rent richting de bal. Razinskij verovert de bal door een tackle van achteren. Razinskij draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Vernik passt de bal zonder na te denken. Rogovskij probeert naar een medespeler te passen. Daar is Sennikov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rozhkov onderschept slim de pass. Rozhkov draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Daar is Bushkov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vernik geeft de bal voor. Evsikov probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Razinskij rent richting de bal. Razinskij passt de bal zonder na te denken.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Abdulin probeert naar een medespeler te passen. Forkash is nu in balbezit. Rozhkov rent richting de bal. Forkash bereikt de bal nog maar net als eerste. Forkash haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Rogovskij geeft de bal voor. Kesarev bereikt de bal nog maar net als eerste. Razinskij onderschept slim de pass. Bushkov bereikt de bal nog maar net als eerste. Bushkov schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

45e minuut.
Rogovskij speelt de bal door. Bushkov bereikt de bal nog maar net als eerste. Bushkov met een sublieme pass. Razinskij is nu in balbezit. Razinskij haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Vityazi - ФК Викинги 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vityazi 47%, ФК Викинги 53%.
Vityazi - ФК Викинги 1:0

48e minuut.
Klungelig pakt Vernik de bal. Kesarev is nu in balbezit. Vernik onderschept slim de pass. Vernik geeft een hoge lob. Shorets maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Rogovskij probeert naar een medespeler te passen. Vernik rent richting de bal. Vernik passt de bal met de wreef. Razinskij is nu in balbezit. Razinskij haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Evsikov zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kesarev heeft problemen om de bal te vangen. Kesarev geeft een lange en hoge pass. Rozhkov rent richting de bal. Rozhkov haalt uit met een fantastische trap. Devkin kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

58e minuut.
Rogovskij passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Vernik de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kesarev. Vernik raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Vernik kan niet meer verder spelen. Mudko komt het veld opgelopen.

60e minuut.
Gershkovich met een sublieme pass. Rozhkov rent richting de bal. Dudkin met een sublieme pass. Rozhkov bereikt de bal nog maar net als eerste. Rozhkov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Vityazi - ФК Викинги 1:1

73e minuut.
Cherenkov met een sublieme pass. Kesarev bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bushkov. Bushkov krijgt een gele kaart.

75e minuut.
Sennikov geeft een lange en hoge pass. Inworp. Abdulin met een snelle inworp. Forkash is nu in balbezit. Forkash geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Forkash passt de bal met de wreef. Rozhkov rent richting de bal. Mudko is nu in balbezit. Rozhkov verovert de bal door een tackle van achteren. Rozhkov schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vityazi 51%, ФК Викинги 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Vityazi - ФК Викинги 1:1