Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Тигр Stalingrad
343 Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
37% Spel op eigen helft 63%
29 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
47.8 gemiddelde waardering 36.3
outstanding Schieten average
solid Passen average
good Verdedigen adequate


11e minuut.
Mašek met een sublieme pass. Zalomaev rent richting de bal. Zalomaev passt de bal zonder na te denken. Kudajkulov bereikt de bal nog maar net als eerste. Kudajkulov haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Kotolov kopt de bal weg. Zalomaev rent richting de bal. Zalomaev passt de bal zonder na te denken. Zykin bereikt de bal nog maar net als eerste. Zykin schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Тигр - Stalingrad 1:0

14e minuut.
Tevenet heeft problemen om de bal te vangen. Tevenet passt de bal zonder na te denken. Zykin bereikt de bal nog maar net als eerste. Zalomaev rent richting de bal. Zalomaev draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Тигр - Stalingrad 2:0

15e minuut.
Mašek met de inworp. Tevenet bereikt de bal nog maar net als eerste. Tevenet geeft de bal voor. Zalomaev bereikt de bal nog maar net als eerste. Zalomaev schiet op doel. Stamboli kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

18e minuut.
Kotolov geeft de bal voor. Gavrilakis heeft problemen om de bal te vangen. Zalomaev rent richting de bal. Zalomaev draait met de bal, schiet en ... Stamboli maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Тигр - Stalingrad 3:0

22e minuut.
Pomazan met de inworp. Zykin rent richting de bal. Wat een zware overtreding van Kadykin ... Strafschop! Zykin is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Zalomaev neemt de penalty, wat een uithaal!
GOOOAAAAAAL!!!
Тигр - Stalingrad 4:0

24e minuut.
Mamykin probeert de bal aan de voet te houden. Pomazan bereikt de bal nog maar net als eerste. Śmigło schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Śmigło krijgt een gele kaart.

28e minuut.
Tevenet bereikt de bal nog maar net als eerste. Tevenet met een sublieme pass. Zykin bereikt de bal nog maar net als eerste. Zalomaev rent richting de bal. Zalomaev draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Тигр - Stalingrad 5:0

34e minuut.
Olenikov bereikt de bal nog maar net als eerste. Tevenet verovert de bal door een tackle van achteren. Tevenet passt de bal zonder na te denken. Kudajkulov rent richting de bal. Kudajkulov draait met de bal, schiet en ... Stamboli bokst de bal weg.

36e minuut.
Klungelig pakt Baltariu de bal. Baltariu speelt de bal door. Sánchez Soler rent richting de bal. Zalomaev bereikt de bal nog maar net als eerste. Zalomaev schiet op doel. Stamboli verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Olenikov kopt de bal weg. Tevenet is nu in balbezit. Tevenet geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Тигр 41%, Stalingrad 59%.
Тигр - Stalingrad 5:0

46e minuut.
Kudajkulov bereikt de bal nog maar net als eerste. Zalomaev bereikt de bal nog maar net als eerste. Kudajkulov is nu in balbezit. Zalomaev is nu in balbezit. Zalomaev draait met de bal, schiet en ... Stamboli probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

47e minuut.
Tevenet verovert de bal door een tackle van achteren. Tevenet met een sublieme pass. Zykin rent richting de bal. Zalomaev rent richting de bal. Zalomaev draait met de bal, schiet en ... Stamboli bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

50e minuut.
Kadykin rent richting de bal. Kadykin geeft een hoge lob. Inworp. Pomazan met een snelle inworp. Tevenet geeft een hoge lob. Stamboli kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

51e minuut.
Inworp. Vârtejaru met de inworp. Pomazan met een sublieme pass. Kudajkulov rent richting de bal. Kudajkulov draait met de bal, schiet en ... Stamboli bokst de bal weg. Gavrilakis kopt de bal weg. Zalomaev is nu in balbezit. Zalomaev haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Тигр - Stalingrad 6:0

56e minuut.
Baltariu met de inworp. Mašek is nu in balbezit. Mašek passt de bal in één keer door. Zalomaev rent richting de bal. Zalomaev haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

59e minuut.
Baltariu met de inworp. Klungelig pakt Mašek de bal. Mašek geeft een hoge lob. Zalomaev maakt een snoekduik en kopt de bal. Gavrilakis probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Stamboli verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Kudajkulov bereikt de bal nog maar net als eerste. Kudajkulov schiet op doel. Stamboli werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Тигр - Stalingrad 7:0

66e minuut.
Zalomaev is nu in balbezit. Kudajkulov is nu in balbezit. Zalomaev bereikt de bal nog maar net als eerste. Zalomaev schiet op doel. Olenikov probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Zykin heeft problemen om de bal te vangen. Śmigło kopt de bal weg. Daar is Olenikov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zalomaev is nu in balbezit. Zalomaev draait met de bal, schiet en ... Stamboli kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Kudajkulov bereikt de bal nog maar net als eerste. Kudajkulov haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Sánchez Soler is nu in balbezit. Tevenet verovert de bal door een tackle van achteren. Tevenet passt de bal in één keer door. Zalomaev bereikt de bal nog maar net als eerste. Zalomaev schiet op doel. Stamboli probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

81e minuut.
Vârtejaru met een snelle inworp. Pomazan met een sublieme pass. Sánchez Soler rent richting de bal. Zalomaev bereikt de bal nog maar net als eerste. Zalomaev haalt uit met een fantastische trap. Stamboli probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Kudajkulov bereikt de bal nog maar net als eerste. Kudajkulov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Тигр - Stalingrad 8:0

85e minuut.
Mašek is nu in balbezit. Mašek met een sublieme pass. Zalomaev rent richting de bal. Zalomaev draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Gavrilakis de bal onder controle te krijgen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

90e minuut.
Steur is nu in balbezit. Kotolov tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Steur is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Sánchez Soler zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Uissepp geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Тигр 32%, Stalingrad 68%.
Тигр - Stalingrad 8:0