Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Legion Acceron Team
541 Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
57% Spel op eigen helft 43%
7 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
22.2 gemiddelde waardering 17.7
weak Schieten unsatisfactory
weak Passen poor
weak Verdedigen poor


15e minuut.
Kabanov geeft een lange en hoge pass. Ivanishev is nu in balbezit. Ivanishev passt de bal in één keer door. Gajduk bereikt de bal nog maar net als eerste. Gajduk haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Klungelig pakt Ezhov de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Legion - Acceron Team 0:1

17e minuut.
Sakaev bereikt de bal nog maar net als eerste. Valikov verovert de bal door een tackle van achteren. Valikov probeert naar een medespeler te passen. Zabotin bereikt de bal nog maar net als eerste. Zabotin schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Legion - Acceron Team 1:1

31e minuut.
Zabotin rent richting de bal. Onopko bereikt de bal nog maar net als eerste. Zabotin verovert de bal door een tackle van achteren. Valikov rent richting de bal. Valikov schiet op doel. Zalomov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Zabotin rent richting de bal. Zabotin schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Legion - Acceron Team 2:1

35e minuut.
Balagurov rent richting de bal. Balagurov met een sublieme pass. Klungelig pakt Laktionov de bal. Ivanishev rent richting de bal. Ivanishev draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Legion - Acceron Team 2:2

45e minuut.
Panov geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Ezhov de bal onder controle te krijgen. Gajduk is nu in balbezit. Gajduk haalt uit met een fantastische trap. Nikishin werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Legion - Acceron Team 2:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Legion 50%, Acceron Team 50%.
FC Legion - Acceron Team 2:3

60e minuut.
Onopko bereikt de bal nog maar net als eerste. Onopko geeft een hoge lob. Razinskij heeft problemen om de bal te vangen. Gajduk rent richting de bal. Gajduk draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Zhabuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Zhabuk geeft een lange en hoge pass. Varganov kopt de bal weg. Gajduk rent richting de bal. Gajduk draait met de bal, schiet en ... Nikishin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

77e minuut.
Razinskij is nu in balbezit. Barbos verovert de bal door een tackle van achteren. Gajduk bereikt de bal nog maar net als eerste. Gajduk schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Daar is Zhivoderov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Legion - Acceron Team 2:4

83e minuut.
Sakaev is nu in balbezit. Sakaev geeft een lange en hoge pass. Razinskij is nu in balbezit. Ivanishev is nu in balbezit. Ivanishev draait met de bal, schiet en ... Nikishin bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Legion 63%, Acceron Team 37%.
FC Legion - Acceron Team 2:4