Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bedolagi FC Caspium
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
56% Spel op eigen helft 44%
10 Doelpogingen 15
2 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
17.7 gemiddelde waardering 19.5
poor Schieten poor
poor Passen average
unsatisfactory Verdedigen poor


5e minuut.
Daar is Perevozshchilov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Galkin bereikt de bal nog maar net als eerste. Galkin passt de bal zonder na te denken. Abashin rent richting de bal. Abashin schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Maslachenko probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

20e minuut.
Vozzhi met een snelle inworp. Galkin bereikt de bal nog maar net als eerste. Radetzkij tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Radetzkij krijgt een gele kaart.

23e minuut.
Perevozshchilov speelt de bal door. Pshenichnikov bereikt de bal nog maar net als eerste. Igonin bereikt de bal nog maar net als eerste. Pshenichnikov onderschept slim de pass. Pshenichnikov draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Galkin verovert de bal door een tackle van achteren. Galkin speelt de bal door. Shchelbanov rent richting de bal. Abashin onderschept slim de pass. Abashin draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Galahov passt de bal in één keer door. Daar is Nazarov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Valentinov probeert naar een medespeler te passen. Abashin bereikt de bal nog maar net als eerste. Abashin schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Valentinov passt de bal in één keer door. Galahov rent richting de bal. Galahov passt de bal in één keer door. Pshenichnikov bereikt de bal nog maar net als eerste. Pshenichnikov draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Evklidov rent richting de bal. Novak onderschept slim de pass. Novak probeert naar een medespeler te passen. Radetzkij bereikt de bal nog maar net als eerste. Radetzkij schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Bedolagi - FC Caspium 0:1

44e minuut.
Galkin speelt de bal door. Vozzhi is nu in balbezit. Vozzhi probeert naar een medespeler te passen. Galkin rent richting de bal. Galkin haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bedolagi 46%, FC Caspium 54%.
Bedolagi - FC Caspium 0:1

58e minuut.
Vozzhi passt de bal zonder na te denken. Galkin rent richting de bal. Galkin geeft een hoge lob. Novak is nu in balbezit. Novak haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Shevchuk is nu in balbezit. Shevchuk geeft een lange en hoge pass. Galkin met een sublieme pass. Abashin bereikt de bal nog maar net als eerste. Abashin schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Bedolagi - FC Caspium 1:1

72e minuut.
Valentinov passt de bal zonder na te denken. Vozzhi is nu in balbezit. Vozzhi speelt de bal door. Abashin rent richting de bal. Abashin draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

87e minuut.
Tagaldyev probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Abashin is nu in balbezit. Perevozshchilov schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Perevozshchilov naar de kleedkamers voor een vroege douche.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bedolagi 65%, FC Caspium 35%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Bedolagi - FC Caspium 1:1