Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Boevyje Shariki Harahoristyje Vorony
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
59% Spel op eigen helft 41%
10 Doelpogingen 14
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.9 gemiddelde waardering 18.3
average Schieten hopeless
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


4e minuut.
Mostovoj speelt de bal door. Plahetko speelt de bal door. Rzheutskij met een sublieme pass. Ryzhkin rent richting de bal. Ryzhkin draait met de bal, schiet en ... Zhigalov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

6e minuut.
Tshovrebov probeert naar een medespeler te passen. Olenikov is nu in balbezit. Olenikov passt de bal zonder na te denken. Barbos bereikt de bal nog maar net als eerste. Barbos draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Jakovenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Jakovenko geeft een hoge lob. Ryzhkin is nu in balbezit. Ryzhkin haalt uit met een fantastische trap. Zhigalov maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!

13e minuut.
Kadkin geeft de bal voor. Tshovrebov kopt de bal weg. Barbos bereikt de bal nog maar net als eerste. Barbos draait met de bal, schiet en ... Yushin maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Boevyje Shariki - Harahoristyje Vorony 0:1

15e minuut.
Novikov speelt de bal door. Bronshtein rent richting de bal. Bronshtein passt de bal in één keer door. Barbos heeft problemen om de bal te vangen. Barbos draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Zherdev passt de bal in één keer door. Olenikov rent richting de bal. Golubev begaat een overtreding. Golubev krijgt een gele kaart.

28e minuut.
Golubev probeert naar een medespeler te passen. Plahetko probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Mostovoj met een sublieme pass. Daar is Olenikov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Olenikov geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Kukuev rent richting de bal. Kukuev met een sublieme pass. Novikov bereikt de bal nog maar net als eerste. Ryzhkin is nu in balbezit. Ryzhkin draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Boevyje Shariki 56%, Harahoristyje Vorony 44%.
Boevyje Shariki - Harahoristyje Vorony 0:1

47e minuut.
Ryzhkin bereikt de bal nog maar net als eerste. Kukuev speelt de bal door. Ryzhkin rent richting de bal. Ryzhkin haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Arshavin de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Tshovrebov verovert de bal door een tackle van achteren. Tshovrebov met een sublieme pass. Zhbanov is nu in balbezit. Barbos verovert de bal door een tackle van achteren. Barbos schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Mostovoj met een sublieme pass. Barbos bereikt de bal nog maar net als eerste. Barbos draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Kadkin de bal onder controle te krijgen. Yushin maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Boevyje Shariki - Harahoristyje Vorony 0:2

70e minuut.
Klungelig pakt Jakovenko de bal. Romantsev bereikt de bal nog maar net als eerste. Romantsev passt de bal zonder na te denken. Barbos is nu in balbezit. Barbos schiet op doel. Yushin bokst de bal weg.

72e minuut.
Jakovenko probeert naar een medespeler te passen. Dundukov bereikt de bal nog maar net als eerste. Dundukov probeert naar een medespeler te passen. Ryzhkin rent richting de bal. Ryzhkin draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Boevyje Shariki 62%, Harahoristyje Vorony 38%.
Boevyje Shariki - Harahoristyje Vorony 0:2