Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC TRACKTOR BOWLING Electron
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
47% Spel op eigen helft 53%
16 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 17
unsatisfactory Schieten unsatisfactory
poor Passen unsatisfactory
weak Verdedigen poor


8e minuut.
Shchvetz verovert de bal door een tackle van achteren. Denisov bereikt de bal nog maar net als eerste. Shchvetz rent richting de bal. Denisov rent richting de bal. Denisov haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Sisyaev bokst de bal weg.

10e minuut.
Seifutdinov is nu in balbezit. Seifutdinov speelt de bal door. Nigmatullin bereikt de bal nog maar net als eerste. Rogovskij onderschept slim de pass. Rogovskij haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

17e minuut.
Sabaneev geeft een lange en hoge pass. Inworp. Parov met de inworp. Shchvetz bereikt de bal nog maar net als eerste. Shchvetz schiet op doel. Sisyaev probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Denisov bereikt de bal nog maar net als eerste. Denisov draait met de bal, schiet en ... Sisyaev kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC TRACKTOR BOWLING - Electron 1:0

18e minuut.
Lapshin rent richting de bal. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lapshin met een snelle inworp. Seifutdinov bereikt de bal nog maar net als eerste. Seifutdinov draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Kadykov trapt de bal weg van het doel. Shcheglov kopt de bal weg. Nosov bereikt de bal nog maar net als eerste. Nosov speelt de bal door.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Evstropov geeft een hoge lob. Petrov is nu in balbezit. Petrov geeft een hoge lob. Denisov bereikt de bal nog maar net als eerste. Denisov haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Na een snelle pass probeert Rogovskij de bal onder controle te krijgen. Larionov is nu in balbezit. Dederev verovert de bal door een tackle van achteren. Rogovskij bereikt de bal nog maar net als eerste. Rogovskij haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Zaporov probeert naar een medespeler te passen. Shcheglov rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Nigmatullin. Nigmatullin krijgt een gele kaart.

37e minuut.
Rogovskij is nu in balbezit. Nosov is nu in balbezit. Rogovskij verovert de bal door een tackle van achteren. Rogovskij schiet op doel. Larionov probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC TRACKTOR BOWLING - Electron 1:1

39e minuut.
Petrov rent richting de bal. Shchvetz onderschept slim de pass. Met opzet legt Shcheglov zijn tegenspeler op de grond. Shcheglov is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding. Shchvetz raakt geblesseerd tijdens het duel. Nigmatullin zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Zubin heeft problemen om de bal te vangen. Denisov rent richting de bal. Denisov schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Petrov speelt de bal door. Shchvetz is nu in balbezit. Shchvetz passt de bal zonder na te denken. Denisov is nu in balbezit. Denisov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC TRACKTOR BOWLING - Electron 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC TRACKTOR BOWLING 51%, Electron 49%.
FC TRACKTOR BOWLING - Electron 2:1

50e minuut.
Nigmatullin met een sublieme pass. Shchvetz is nu in balbezit. Seifutdinov begaat een overtreding. Seifutdinov krijgt een gele kaart.

57e minuut.
Zaporov heeft problemen om de bal te vangen. Nosov probeert naar een medespeler te passen. Rozgin bereikt de bal nog maar net als eerste. Rozgin draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC TRACKTOR BOWLING - Electron 3:1

58e minuut.
Petrov geeft een lange en hoge pass. Nosov kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Sabaneev de bal onder controle te krijgen. Shchvetz bereikt de bal nog maar net als eerste. Shchvetz schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Denisov bereikt de bal nog maar net als eerste. Denisov draait met de bal, schiet en ... Sisyaev verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Dederev rent richting de bal. Dederev met een sublieme pass. Nosov is nu in balbezit. Seifutdinov verovert de bal door een tackle van achteren. Seifutdinov schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Larionov speelt de bal door. Shchvetz rent richting de bal. Shchvetz passt de bal met de wreef. Denisov bereikt de bal nog maar net als eerste. Denisov haalt uit met een fantastische trap. Sisyaev bokst de bal weg. Sisyaev met een sublieme pass. Nigmatullin kopt de bal weg. Sabaneev rent richting de bal. Shchvetz bereikt de bal nog maar net als eerste. Shchvetz haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Zubin geeft de bal voor. Nigmatullin is nu in balbezit. Nigmatullin met een sublieme pass. Denisov bereikt de bal nog maar net als eerste. Zubin probeert naar een medespeler te passen.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Shchvetz bereikt de bal nog maar net als eerste. Denisov rent richting de bal. Shchvetz is nu in balbezit. Denisov rent richting de bal. Denisov schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

89e minuut.
Pronin met een sublieme pass. Nigmatullin rent richting de bal. Nigmatullin passt de bal in één keer door. Denisov rent richting de bal. Denisov schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC TRACKTOR BOWLING 42%, Electron 58%.
FC TRACKTOR BOWLING - Electron 3:1