Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Enlym Homs FC
4-3-1-2-Muh Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
49% Spel op eigen helft 51%
9 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.8 gemiddelde waardering 18.5
slecht Schieten slecht
slecht Passen waardeloos
slecht Verdedigen hopeloos


4e minuut.
Zadachin rent richting de bal. Zadachin probeert naar een medespeler te passen. Ponomariov rent richting de bal. Ponomariov haalt uit met een fantastische trap. Luzhnyj maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Enlym - Homs FC 1:0

7e minuut.
Esipov is nu in balbezit. Esipov geeft een hoge lob. Belkin is nu in balbezit. Belkin haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Enlym - Homs FC 1:1

8e minuut.
Timofeev rent richting de bal. Ponomariov onderschept slim de pass. Kolesnikov is nu in balbezit. Ponomariov is nu in balbezit. Ponomariov haalt uit met een fantastische trap. Paal!

22e minuut.
Daar is Dun, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zadachin speelt de bal door. Daar is Forkash, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Goldschmit bereikt de bal nog maar net als eerste. Goldschmit haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Enlym 58%, Homs FC 42%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Enlym - Homs FC 1:1

56e minuut.
Daar is Belkin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Belkin met een sublieme pass. Na een snelle pass probeert Goldschmit de bal onder controle te krijgen. Bushkov is nu in balbezit. Bushkov geeft een lange en hoge pass. De bal vliegt tegen de lat. Kalinkin probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Enlym - Homs FC 1:2

58e minuut.
Zadachin geeft een lange en hoge pass. Dun probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Vadimov met een sublieme pass. Kolesnikov is nu in balbezit. Kolesnikov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Enlym - Homs FC 2:2

62e minuut.
Fomin rent richting de bal. Fomin geeft een hoge lob. Zadachin speelt de bal door. Kolesnikov bereikt de bal nog maar net als eerste. Kolesnikov haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

82e minuut.
Dun is nu in balbezit. Zadachin verovert de bal door een tackle van achteren. Zadachin speelt de bal door. Ponomariov bereikt de bal nog maar net als eerste. Ponomariov haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Zadachin speelt de bal door. Kolesnikov rent richting de bal. Luzhnyj speelt de bal door. Zadachin is nu in balbezit. Zadachin geeft de bal voor. De bal vliegt tegen de lat. Luzhnyj werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Enlym - Homs FC 3:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Enlym 39%, Homs FC 61%.
Enlym - Homs FC 3:2