Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
MišKar Partia Great talents Trnava
ža Tactiek skuška
52% Balbezit 48%
52% Spel op eigen helft 48%
11 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
61.5 gemiddelde waardering 56.5
excellent Schieten very good
solid Passen good
very good Verdedigen very good


16e minuut.
Klimsak verovert de bal door een tackle van achteren. Gedik onderschept slim de pass. Agirretxe Arruti tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Agirretxe Arruti krijgt een gele kaart.

17e minuut.
Agirretxe Arruti kopt de bal weg. Gambino heeft problemen om de bal te vangen. Vrňák is nu in balbezit. Vrňák haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Agirretxe Arruti kopt de bal weg. Gambino bereikt de bal nog maar net als eerste. Vrňák verovert de bal door een tackle van achteren. Vrňák haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
MišKar Partia - Great talents Trnava 0:1

33e minuut.
Klimsak passt de bal met de wreef. Pacholík heeft problemen om de bal te vangen. Pacholík geeft een hoge lob. Agirretxe Arruti springt en kopt de bal. Gambino onderschept slim de pass.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Gambino kopt de bal weg. Sekel is nu in balbezit. Gura onderschept slim de pass. Polonec is nu in balbezit. Polonec geeft een lange en hoge pass. Van Handenhoven verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Hermida bereikt de bal nog maar net als eerste. Hermida schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
MišKar Partia - Great talents Trnava 1:1

45e minuut.
Na een snelle pass probeert Sekel de bal onder controle te krijgen. Gura geeft de bal voor. Gambino kan de bal niet met de borst controleren. Agirretxe Arruti rent richting de bal. Agirretxe Arruti schiet op doel. De bal raakt de paal. Diabol verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MišKar Partia 43%, Great talents Trnava 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
MišKar Partia - Great talents Trnava 1:1

46e minuut.
Kourtakis komt het veld opgelopen.

51e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Türkkorkmaz komt het veld opgelopen.

57e minuut.
Gedik kopt de bal weg. Mamutov bereikt de bal nog maar net als eerste. Mamutov passt de bal zonder na te denken. Kourtakis rent richting de bal. Kourtakis haalt uit met een fantastische trap. Van Handenhoven verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Türkkorkmaz is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
MišKar Partia - Great talents Trnava 2:1

58e minuut.
Vrňák passt de bal in één keer door. Zuffada is nu in balbezit. Zuffada geeft de bal voor. Agirretxe Arruti is nu in balbezit. Agirretxe Arruti haalt uit met een fantastische trap. Diabol kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

60e minuut.
Vrňák passt de bal met de wreef. Zuffada bereikt de bal nog maar net als eerste. Zuffada geeft de bal voor. Vrňák bereikt de bal nog maar net als eerste. Vrňák schiet op doel. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Mamutov is nu in balbezit. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pacholík met een snelle inworp. Klimsak geeft een hoge lob. Vrňák maakt een snoekduik en kopt de bal. Diabol probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

66e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Zuffada neemt de hoekschop. Pacholík controleert de bal met de borst. Agirretxe Arruti bereikt de bal nog maar net als eerste. Agirretxe Arruti draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MišKar Partia 62%, Great talents Trnava 38%.
MišKar Partia - Great talents Trnava 2:1