Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
MFK Devínska nová Ves BA Elementárni Kostlivci
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
45% Spel op eigen helft 55%
5 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21 gemiddelde waardering 21.8
slecht Schieten zwak
slecht Passen slecht
zwak Verdedigen slecht


5e minuut.
Šafár bereikt de bal nog maar net als eerste. Katúch onderschept slim de pass. Katúch probeert naar een medespeler te passen. Regan is nu in balbezit. Regan haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Daar is Katúch, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Šafár rent richting de bal. Šafár geeft de bal voor. Kontul is nu in balbezit. Kontul schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
MFK Devínska nová Ves BA - Elementárni Kostlivci 1:0

17e minuut.
Katúch met een snelle inworp. Halula rent richting de bal. Halula geeft de bal voor. Regan rent richting de bal. Regan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
MFK Devínska nová Ves BA - Elementárni Kostlivci 1:1

22e minuut.
Šafár verovert de bal door een tackle van achteren. Šafár met een sublieme pass. Cibulko probeert de bal aan de voet te houden. Setanko is nu in balbezit. Setanko schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
MFK Devínska nová Ves BA - Elementárni Kostlivci 2:1

24e minuut.
Cavara rent richting de bal. Sajda tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Cavara is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Šafár zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Kontul springt en kopt de bal. Hajmal probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

28e minuut.
Katúch verovert de bal door een tackle van achteren. Katúch met een sublieme pass. Sekáč bereikt de bal nog maar net als eerste. Regan verovert de bal door een tackle van achteren. Regan haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Katúch bereikt de bal nog maar net als eerste. Katúch met een sublieme pass. Regan rent richting de bal. Halula is nu in balbezit. Halula haalt uit met een fantastische trap. Kožený kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
MFK Devínska nová Ves BA - Elementárni Kostlivci 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MFK Devínska nová Ves BA 50%, Elementárni Kostlivci 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
MFK Devínska nová Ves BA - Elementárni Kostlivci 2:2

71e minuut.
Sejčík zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Šafár de bal. Šafár probeert naar een medespeler te passen. Kontul is nu in balbezit. Kontul schiet op doel. Hajmal bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MFK Devínska nová Ves BA 40%, Elementárni Kostlivci 60%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
MFK Devínska nová Ves BA - Elementárni Kostlivci 2:2