Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Tatran Prenádražie FC Varín
343 Tactiek 442
39% Balbezit 61%
74% Spel op eigen helft 26%
3 Doelpogingen 21
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
29.5 gemiddelde waardering 48.6
average Schieten very good
weak Passen solid
poor Verdedigen good


1e minuut.
Leme met de inworp. Mihai geeft een lange en hoge pass. Kontul kopt de bal weg. van Weert bereikt de bal nog maar net als eerste. van Weert schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Daar is Kontul, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Parască rent richting de bal. Canavaro verovert de bal door een tackle van achteren. Canavaro haalt uit met een fantastische trap. Chalupek maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Kontul controleert de bal met de borst. Chakas is nu in balbezit. Kontul verovert de bal door een tackle van achteren. Kontul schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Tatran Prenádražie - FC Varín 0:1

11e minuut.
Hiếu Phong onderschept slim de pass. Kontul rent richting de bal. Żygadło bereikt de bal nog maar net als eerste. van Weert verovert de bal door een tackle van achteren. van Weert draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Tatran Prenádražie - FC Varín 0:2

16e minuut.
Benačko haalt uit met een fantastische trap. Zavan probeert naar een medespeler te passen. Mihai met een sublieme pass. van Weert is nu in balbezit. van Weert haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Tatran Prenádražie - FC Varín 0:3

22e minuut.
Kontul maakt een snoekduik en kopt de bal. Tyfos kopt de bal weg. Mihai speelt de bal door. Hiếu Phong rent richting de bal. Hiếu Phong haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Tatran Prenádražie - FC Varín 0:4

25e minuut.
Kontul is nu in balbezit. Kontul heeft problemen om de bal te vangen. Żygadło schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Żygadło krijgt een gele kaart.

36e minuut.
Gida geeft een hoge lob. Mihai rent richting de bal. Mihai passt de bal zonder na te denken. van Weert rent richting de bal. van Weert haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Tatran Prenádražie - FC Varín 0:5

39e minuut.
Mihai is nu in balbezit. Mihai passt de bal met de wreef. Kontul rent richting de bal. Kontul schiet op doel. Chalupek maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Tatran Prenádražie - FC Varín 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Tatran Prenádražie 71%, FC Varín 29%.
FC Tatran Prenádražie - FC Varín 0:6

54e minuut.
Hiếu Phong geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Przybyłowski de bal. van Weert is nu in balbezit. van Weert draait met de bal, schiet en ... Chalupek werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Tatran Prenádražie - FC Varín 0:7

56e minuut.
Canavaro rent richting de bal. Canavaro geeft de bal voor. Przybyłowski heeft problemen om de bal te vangen. van Weert bereikt de bal nog maar net als eerste. van Weert draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Tatran Prenádražie - FC Varín 0:8

58e minuut.
Ivaska rent richting de bal. Hiếu Phong onderschept slim de pass. Hiếu Phong passt de bal zonder na te denken. van Weert rent richting de bal. van Weert draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

63e minuut.
Fuglík bereikt de bal nog maar net als eerste. Benačko bereikt de bal nog maar net als eerste. Klinka is nu in balbezit. Klinka draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

66e minuut.
Hiếu Phong probeert naar een medespeler te passen. Kontul rent richting de bal. Kontul probeert naar een medespeler te passen. Hiếu Phong rent richting de bal. Hiếu Phong geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Záhor speelt de bal door. Kontul rent richting de bal. Kontul passt de bal in één keer door. van Weert rent richting de bal. van Weert schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

69e minuut.
Tyfos kopt de bal weg. Hiếu Phong rent richting de bal. Hiếu Phong passt de bal met de wreef. van Weert heeft problemen om de bal te vangen. van Weert haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Tatran Prenádražie - FC Varín 0:9

71e minuut.
Żygadło is nu in balbezit. Żygadło geeft de bal voor. Inworp. Canavaro met een snelle inworp. Zavan geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Záhor probeert de bal aan de voet te houden. Canavaro bereikt de bal nog maar net als eerste. Canavaro geeft de bal voor. Daar is Mihai, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mihai geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Zavan kopt de bal weg. Hiếu Phong met een sublieme pass. van Weert rent richting de bal. van Weert schiet op doel. Chalupek werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Tatran Prenádražie - FC Varín 0:10

86e minuut.
Żygadło geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Záhor zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Canavaro bereikt de bal nog maar net als eerste. Canavaro geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Záhor geeft de bal voor. Przybyłowski is nu in balbezit. van Weert onderschept slim de pass. van Weert schiet op doel. Chalupek probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Záhor met de inworp. Canavaro rent richting de bal. Canavaro geeft de bal voor. van Weert rent richting de bal. van Weert haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Tatran Prenádražie 77%, FC Varín 23%.
FC Tatran Prenádražie - FC Varín 0:10