Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-29 18:46
  • Competitiewedstrijd: III. Liga.03
  • Stadion: Peppers Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 10657
Peppers FC Tatran Prenádražie
bazal-bra Tactiek 343
59% Balbezit 41%
34% Spel op eigen helft 66%
22 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
33.3 gemiddelde waardering 29.8
good Schieten average
average Passen weak
average Verdedigen weak


14e minuut.
Okoniewski rent richting de bal. Bufala verovert de bal door een tackle van achteren. Geert verovert de bal door een tackle van achteren. Geert schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Peppers - FC Tatran Prenádražie 1:0

21e minuut.
Aguniano rent richting de bal. Aguniano geeft de bal voor. Morong kopt de bal weg. Klungelig pakt Bartoszewski de bal. Bartoszewski draait met de bal, schiet en ... Bigus kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

36e minuut.
Hanusz rent richting de bal. Geert onderschept slim de pass. Geert passt de bal met de wreef. Okoniewski rent richting de bal. Okoniewski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Čuj geeft een hoge lob. Bartoszewski kopt de bal weg. Rycke heeft problemen om de bal te vangen. Okoniewski rent richting de bal. Okoniewski draait met de bal, schiet en ... Bigus verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Bartoszewski rent richting de bal. Bartoszewski schiet op doel. Paal!

41e minuut.
Cork passt de bal in één keer door. Kalinowski heeft problemen om de bal te vangen. Kalinowski geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Bartoszewski de bal. Bartoszewski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Bigus geeft de bal voor. Inworp. Kalinowski met de inworp. Bartoszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Bartoszewski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Peppers 36%, FC Tatran Prenádražie 64%.
Peppers - FC Tatran Prenádražie 1:0

46e minuut.
Navrátil komt het veld opgelopen. Knát komt het veld opgelopen. Vojka komt het veld opgelopen. Gyurčanský komt het veld opgelopen. Štefanák komt het veld opgelopen.

51e minuut.
Knát passt de bal met de wreef. Cork bereikt de bal nog maar net als eerste. Bufala is nu in balbezit. Cork onderschept slim de pass. Cork draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Morong bereikt de bal nog maar net als eerste. Morong geeft een lange en hoge pass. Gyurčanský kopt de bal weg. Knát bereikt de bal nog maar net als eerste. Knát schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Bigus kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

55e minuut.
Hanusz geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Cork de bal onder controle te krijgen. Knát rent richting de bal. Gyurčanský rent richting de bal. Gyurčanský draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Knát is nu in balbezit. Bufala bereikt de bal nog maar net als eerste. Knát verovert de bal door een tackle van achteren. Knát schiet op doel. Rycke probeert de bal aan de voet te houden. Bigus kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

86e minuut.
Van de Meulen bereikt de bal nog maar net als eerste. Gyurčanský is nu in balbezit. Bufala rent richting de bal. Knát is nu in balbezit. Knát haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Knát kopt de bal weg. Gyurčanský heeft problemen om de bal te vangen. Gyurčanský passt de bal in één keer door. Knát rent richting de bal. Knát draait met de bal, schiet en ... Bigus bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Peppers - FC Tatran Prenádražie 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Peppers 31%, FC Tatran Prenádražie 69%.
Peppers - FC Tatran Prenádražie 2:0