Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
THC Cadca FKB Slovacko
343 Tactiek dirty
44% Balbezit 56%
67% Spel op eigen helft 33%
2 Doelpogingen 35
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
36.6 gemiddelde waardering 51.6
average Schieten excellent
average Passen good
weak Verdedigen solid


1e minuut.
Antona is nu in balbezit. Dziják onderschept slim de pass. Dziják passt de bal met de wreef. Guşiţă bereikt de bal nog maar net als eerste. Guşiţă draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Guşiţă draait met de bal, schiet en ... Piekarski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Sponga zal de hoekschop nemen. Dziják krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

18e minuut.
Sponga probeert naar een medespeler te passen. Guşiţă is nu in balbezit. Guşiţă passt de bal in één keer door. Dziják is nu in balbezit. Dziják haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Guşiţă passt de bal met de wreef. Sponga heeft problemen om de bal te vangen. Guşiţă met een sublieme pass. Dziják is nu in balbezit. Dziják draait met de bal, schiet en ... Techera verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

23e minuut.
Klíč met een snelle inworp. Sponga is nu in balbezit. Sponga geeft een lange en hoge pass. Dziják krijgt zijn hoofd ertegen. Techera probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
THC Cadca - FKB Slovacko 0:1

25e minuut.
Junqueras geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sponga met de inworp. Guşiţă probeert de bal met de borst te controleren. Guşiţă haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

30e minuut.
Beleza geeft een lange en hoge pass. Jacobic is nu in balbezit. Jacobic speelt de bal door. Dziják bereikt de bal nog maar net als eerste. Dziják haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
THC Cadca - FKB Slovacko 0:2

32e minuut.
Inworp. Krupiński met een snelle inworp. Jacobic bereikt de bal nog maar net als eerste. Jacobic passt de bal met de wreef. Erostarbe geeft een hoge lob. Techera kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

34e minuut.
Eggermont haalt uit met een fantastische trap. De bal rolt over de achterlijn. Labant trapt de bal weg. Dziják bereikt de bal nog maar net als eerste. Dziják draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

36e minuut.
Erostarbe passt de bal met de wreef. Guşiţă rent richting de bal. Guşiţă passt de bal met de wreef. Dziják bereikt de bal nog maar net als eerste. Dziják haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: THC Cadca 66%, FKB Slovacko 34%.
THC Cadca - FKB Slovacko 0:2

46e minuut.
Radziński probeert naar een medespeler te passen. Dziják is nu in balbezit. Dziják speelt de bal door. Guşiţă heeft problemen om de bal te vangen. Guşiţă schiet op doel. Techera bokst de bal weg.

48e minuut.
Dziják geeft de bal voor. Burke bereikt de bal nog maar net als eerste. Radziński verovert de bal door een tackle van achteren. Radziński draait met de bal, schiet en ... Techera maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
THC Cadca - FKB Slovacko 0:3

49e minuut.
Dziják passt de bal met de wreef. Sponga rent richting de bal. Sponga passt de bal zonder na te denken. Guşiţă bereikt de bal nog maar net als eerste. Guşiţă draait met de bal, schiet en ... Techera probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

53e minuut.
Krupiński met een sublieme pass. Radziński speelt de bal door. Guşiţă rent richting de bal. Guşiţă draait met de bal, schiet en ... Techera werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Junqueras kopt de bal weg. Sponga geeft de bal voor. Jacobic kopt de bal weg. Dziják rent richting de bal. Dziják haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Antona kopt de bal weg. Radziński is nu in balbezit. Radziński passt de bal zonder na te denken. Dziják bereikt de bal nog maar net als eerste. Dziják schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daar is Junqueras, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Guşiţă is nu in balbezit. Guşiţă draait met de bal, schiet en ... Paal!
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Luch komt het veld opgelopen.

66e minuut.
Guşiţă haalt uit met een fantastische trap. Techera probeert naar een medespeler te passen. Radziński kopt de bal weg. Dziják is nu in balbezit. Dziják haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Guşiţă bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Maloudas komt het veld opgelopen. Jacobic neemt de hoekschop. Radziński bereikt de bal nog maar net als eerste. Radziński schiet op doel. Maloudas probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
THC Cadca - FKB Slovacko 0:4

69e minuut.
Klíč is nu in balbezit. Klíč geeft een hoge lob. Radziński met een sublieme pass. Maloudas is nu in balbezit. Maloudas haalt uit met een fantastische trap. Techera bokst de bal weg. Inworp. Klenovič komt het veld opgelopen. Lindomar komt het veld opgelopen. Pekmez komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Erostarbe passt de bal zonder na te denken. Klenovič rent richting de bal. Klenovič passt de bal in één keer door. Maloudas bereikt de bal nog maar net als eerste. Maloudas schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Radziński onderschept slim de pass. Radziński probeert naar een medespeler te passen. Guşiţă met een sublieme pass. Maloudas heeft problemen om de bal te vangen. Maloudas schiet op doel. Techera kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Klungelig pakt Muñoz Llompart de bal. Maloudas rent richting de bal. Maloudas draait met de bal, schiet en ... Techera probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
THC Cadca - FKB Slovacko 0:5

85e minuut.
Erostarbe bereikt de bal nog maar net als eerste. Erostarbe speelt de bal door. Maloudas bereikt de bal nog maar net als eerste. Maloudas draait met de bal, schiet en ... Guşiţă probeert de bal aan de voet te houden. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

88e minuut.
Guşiţă passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Muñoz Llompart de bal. Maloudas rent richting de bal. Maloudas draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
THC Cadca - FKB Slovacko 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: THC Cadca 69%, FKB Slovacko 31%.
THC Cadca - FKB Slovacko 0:6