Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-25 18:44
  • Competitiewedstrijd: III. Liga.04
  • Stadion: Kadibudka
  • Weer: Onbewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 13900
Tu Končím FC Spartak Trnava
334 Tactiek Kalinka
48% Balbezit 52%
55% Spel op eigen helft 45%
6 Doelpogingen 18
2 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
17.6 gemiddelde waardering 22.5
slecht Schieten hopeloos
slecht Passen slecht
hopeloos Verdedigen slecht


7e minuut.
Łuczka bereikt de bal nog maar net als eerste. Łuczka geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Balážik de bal. Cercel bereikt de bal nog maar net als eerste. Cercel haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Kucharski geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Krupár zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Balážik is nu in balbezit. Balážik geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Hedera verovert de bal door een tackle van achteren. Hedera passt de bal zonder na te denken. Dančo rent richting de bal. Dančo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Tu Končím - FC Spartak Trnava 0:1

23e minuut.
Daar is Ejsmont, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Balážik rent richting de bal. Ejsmont schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Ejsmont krijgt een gele kaart. Balážik is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Letkovský zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Dančo is nu in balbezit. Dančo schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tu Končím 62%, FC Spartak Trnava 38%.
Tu Končím - FC Spartak Trnava 0:1

48e minuut.
Bondin bereikt de bal nog maar net als eerste. Dančo verovert de bal door een tackle van achteren. Hedera is nu in balbezit. Dančo bereikt de bal nog maar net als eerste. Dančo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Tu Končím - FC Spartak Trnava 0:2

57e minuut.
Bondin met een harde bal richting middenveld. Holup is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Łuczka. Łuczka krijgt een gele kaart. Holup raakt geblesseerd tijdens het duel. Holup zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Dančo bereikt de bal nog maar net als eerste. Dančo haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

72e minuut.
Chiper geeft de bal voor. Kołodziński rent richting de bal. Łuczka is nu in balbezit. Łuczka passt de bal in één keer door. Palík geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

82e minuut.
Balážik rent richting de bal. Balážik passt de bal zonder na te denken. Kucharski heeft problemen om de bal te vangen. Hedera bereikt de bal nog maar net als eerste. Hedera haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Letkovský probeert naar een medespeler te passen. Hedera rent richting de bal. Krupár rent richting de bal. Hedera is nu in balbezit. Hedera haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tu Končím 48%, FC Spartak Trnava 52%.
Tu Končím - FC Spartak Trnava 0:2