Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
OFK Veľké Kostoľany Vavro FC
4-3-3 (DIAMANT) Tactiek 352
45% Balbezit 55%
53% Spel op eigen helft 47%
21 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
53.6 gemiddelde waardering 49.2
very good Schieten good
very good Passen adequate
solid Verdedigen very good


3e minuut.
Handrlica heeft problemen om de bal te vangen. Villalobos is nu in balbezit. Villalobos passt de bal zonder na te denken. Čimo bereikt de bal nog maar net als eerste. Čimo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
OFK Veľké Kostoľany - Vavro FC 1:0

4e minuut.
Krajnyak kopt de bal weg. Daar is Brunovský, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bajo bereikt de bal nog maar net als eerste. Bajo haalt uit met een fantastische trap. Cavalcanti probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
OFK Veľké Kostoľany - Vavro FC 1:1

10e minuut.
Matsion rent richting de bal. Bottan verovert de bal door een tackle van achteren. Bottan met een sublieme pass. Daar is Šlambora, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Šlambora schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
OFK Veľké Kostoľany - Vavro FC 2:1

11e minuut.
Spanilý is nu in balbezit. Bottan onderschept slim de pass. Bajo begaat een overtreding. Bajo krijgt een gele kaart.

12e minuut.
Villalobos kopt de bal weg. Klungelig pakt Koukal de bal. Peixeiro verovert de bal door een tackle van achteren. Peixeiro geeft een lange en hoge pass. Villalobos geeft een lange en hoge pass. Cavalcanti kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

21e minuut.
Šlambora rent richting de bal. Šlambora passt de bal met de wreef. Handrlica heeft problemen om de bal te vangen. Bottan rent richting de bal. Bottan schiet op doel. Gwiazdowski bokst de bal weg. Iordãnescu heeft problemen om de bal te vangen.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Villalobos passt de bal zonder na te denken. Peixeiro met een sublieme pass. Handrlica heeft problemen om de bal te vangen. Šlambora bereikt de bal nog maar net als eerste. Šlambora schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Šlambora passt de bal in één keer door. Tropiak met een sublieme pass. Handrlica bereikt de bal nog maar net als eerste. Handrlica schiet op doel. Gwiazdowski probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Apolinario geeft een hoge lob. Spanilý is nu in balbezit. Met opzet legt Brunovský zijn tegenspeler op de grond. Brunovský krijgt een gele kaart.

28e minuut.
Šlambora rent richting de bal. Tropiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Tropiak passt de bal zonder na te denken. Bottan is nu in balbezit. Bottan haalt uit met een fantastische trap. Gwiazdowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

29e minuut.
Vavrek geeft de bal voor. Inworp. Čimo met een snelle inworp. Handrlica bereikt de bal nog maar net als eerste. Handrlica schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Spanilý kopt de bal weg. Peixeiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Peixeiro met een sublieme pass. Bottan is nu in balbezit. Bottan haalt uit met een fantastische trap. Gwiazdowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Klungelig pakt Vavrek de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
OFK Veľké Kostoľany - Vavro FC 3:1

42e minuut.
Kontogiannakis is nu in balbezit. Kontogiannakis met een sublieme pass. Čimo met een sublieme pass. Handrlica bereikt de bal nog maar net als eerste. Handrlica draait met de bal, schiet en ... Gwiazdowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Šlambora is nu in balbezit. Šlambora schiet op doel. Paal! De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: OFK Veľké Kostoľany 52%, Vavro FC 48%.
OFK Veľké Kostoľany - Vavro FC 3:1

59e minuut.
Peixeiro passt de bal in één keer door. Šlambora is nu in balbezit. Šlambora speelt de bal door. Bottan rent richting de bal. Bottan schiet op doel. Gwiazdowski bokst de bal weg.

70e minuut.
Tropiak rent richting de bal. Tropiak geeft een hoge lob. Klungelig pakt Handrlica de bal. Bottan rent richting de bal. Bottan draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Villalobos probeert naar een medespeler te passen. Mărgăritescu rent richting de bal. Peixeiro verovert de bal door een tackle van achteren. Peixeiro geeft de bal voor. Bottan springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Profire probeert de bal met de borst te controleren. Villalobos rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Šlambora. Šlambora krijgt een gele kaart. Villalobos raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Villalobos kan niet meer verder spelen. Deutsch komt het veld opgelopen.

86e minuut.
Kontogiannakis geeft een hoge lob. Inworp. Mărgăritescu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Profire bereikt de bal nog maar net als eerste. Profire passt de bal zonder na te denken.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Klungelig pakt Vavrek de bal. Handrlica met een sublieme pass. Bottan bereikt de bal nog maar net als eerste. Šlambora bereikt de bal nog maar net als eerste. Šlambora draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
OFK Veľké Kostoľany - Vavro FC 4:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: OFK Veľké Kostoľany 54%, Vavro FC 46%.
OFK Veľké Kostoľany - Vavro FC 4:1