Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Selyemút Akadémia Göd FC
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
48% Spel op eigen helft 52%
3 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.2 gemiddelde waardering 17
weak Schieten poor
unsatisfactory Passen unsatisfactory
weak Verdedigen unsatisfactory


6e minuut.
Zsiborás bereikt de bal nog maar net als eerste. Bodrogi schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Zsiborás is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Zsiborás zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Bodó is nu in balbezit. Bánfi verovert de bal door een tackle van achteren. Bóta verovert de bal door een tackle van achteren. Bóta draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Asztalos is nu in balbezit. Csehi rent richting de bal. Csehi speelt de bal door. Bártfai bereikt de bal nog maar net als eerste. Bártfai haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Inworp. Jován zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Asztalos rent richting de bal. Csehi verovert de bal door een tackle van achteren. Csehi schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Asztalos bereikt de bal nog maar net als eerste. Asztalos geeft een hoge lob. Tarlósi kopt de bal weg. Bodó is nu in balbezit. Bodó draait met de bal, schiet en ... Katona probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

43e minuut.
Csizmadia kopt de bal weg. Bodrogi is nu in balbezit. Zsiborás tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Zsiborás krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Selyemút Akadémia 46%, Göd FC 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Selyemút Akadémia - Göd FC 0:0

54e minuut.
Pethő geeft de bal voor. Inworp. Czár met een snelle inworp. Bóta bereikt de bal nog maar net als eerste. Bóta geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Glöckner heeft problemen om de bal te vangen. Bóta is nu in balbezit. Bóta passt de bal in één keer door. Bodó bereikt de bal nog maar net als eerste. Bodó schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Selyemút Akadémia 50%, Göd FC 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Selyemút Akadémia - Göd FC 0:0