Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-29 18:27
  • Competitiewedstrijd: Megye I.09
  • Stadion: RWDD Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 2820
RWDD Gyimi FC 2022
Normal Tactiek Normal
43% Balbezit 57%
57% Spel op eigen helft 43%
5 Doelpogingen 13
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.3 gemiddelde waardering 19.4
average Schieten average
poor Passen poor
poor Verdedigen weak


2e minuut.
Frei rent richting de bal. Frei met een sublieme pass. Preisinger bereikt de bal nog maar net als eerste. Preisinger schiet op doel. Bock werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
RWDD - Gyimi FC 2022 0:1

11e minuut.
Borgulya bereikt de bal nog maar net als eerste. Pálfi verovert de bal door een tackle van achteren. Pálfi speelt de bal door. Kanta rent richting de bal. Kanta schiet op doel. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Andrássy zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bádonyi rent richting de bal. Udvaros is nu in balbezit. Bádonyi verovert de bal door een tackle van achteren. Bádonyi geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Lyka geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Böröndi met de inworp. Fényes bereikt de bal nog maar net als eerste. Fényes geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Preisinger rent richting de bal. Preisinger haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
RWDD - Gyimi FC 2022 0:2

21e minuut.
Saskőy met een sublieme pass. Borgulya speelt de bal door. Klungelig pakt Preisinger de bal. Preisinger schiet op doel. Bock probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
RWDD - Gyimi FC 2022 0:3

29e minuut.
Németh rent richting de bal. Saskőy rent richting de bal. Pálfi rent richting de bal. Kanta bereikt de bal nog maar net als eerste. Kanta haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Böröndi is nu in balbezit. Böröndi geeft de bal voor. Tajthy bereikt de bal nog maar net als eerste. Preisinger onderschept slim de pass. Preisinger draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Inworp. Lyka met de inworp. Andrássy probeert naar een medespeler te passen. Preisinger bereikt de bal nog maar net als eerste. Preisinger haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RWDD 48%, Gyimi FC 2022 52%.
RWDD - Gyimi FC 2022 0:3

71e minuut.
Németh bereikt de bal nog maar net als eerste. Preisinger is nu in balbezit. Németh bereikt de bal nog maar net als eerste. Preisinger is nu in balbezit. Preisinger haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RWDD 66%, Gyimi FC 2022 34%.
RWDD - Gyimi FC 2022 0:3