Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-25 18:26
  • Competitiewedstrijd: Megye I.12
  • Stadion: Szomor FC Arena
  • Weer: heavy clouds
    shower
  • Toeschouwers: 3011
Szomor FC Tellysavalas
433 Tactiek 442
42% Balbezit 58%
74% Spel op eigen helft 26%
2 Doelpogingen 30
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
18.4 gemiddelde waardering 43.7
weak Schieten very good
poor Passen adequate
weak Verdedigen solid


2e minuut.
Ryser bereikt de bal nog maar net als eerste. Majoros is nu in balbezit. Fayard met een sublieme pass. Ghoukassyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Ghoukassyan haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Pailos kopt de bal weg. Klungelig pakt Kordély de bal. Boryczka geeft een lange en hoge pass. Ryser is nu in balbezit. Ryser draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Szomor FC - Tellysavalas 0:1

11e minuut.
Ryser probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Jánosy rent richting de bal. Hoài Bắc onderschept slim de pass. Ględała is nu in balbezit. Ględała geeft de bal voor. Sztankay verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Ghoukassyan heeft problemen om de bal te vangen. Ghoukassyan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Szomor FC - Tellysavalas 0:2

15e minuut.
Csonka geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Boryczka zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pailos is nu in balbezit. Pailos geeft de bal voor. Sztankay probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is Kende, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ryser is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Szomor FC - Tellysavalas 0:3

16e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Sztankay niet meer kan verder spelen. Csank komt het veld opgelopen.

20e minuut.
Fayard met een sublieme pass. Ryser heeft problemen om de bal te vangen. Majoros rent richting de bal. Ryser verovert de bal door een tackle van achteren. Ryser schiet op doel. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Pailos rent richting de bal. Pailos passt de bal zonder na te denken. Daar is Halmi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ghoukassyan verovert de bal door een tackle van achteren. Ghoukassyan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Szomor FC - Tellysavalas 0:4

24e minuut.
Pailos passt de bal in één keer door. Ryser probeert de bal met de borst te controleren. Kende rent richting de bal. Ryser onderschept slim de pass. Ryser geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Majoros rent richting de bal. Fayard verovert de bal door een tackle van achteren. Ryser heeft problemen om de bal te vangen. Ryser schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Szomor FC - Tellysavalas 0:5

27e minuut.
Plazma met een sublieme pass. Ghoukassyan is nu in balbezit. Ghoukassyan haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Fayard probeert naar een medespeler te passen. Daar is Kende, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ryser bereikt de bal nog maar net als eerste. Ryser schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

38e minuut.
Daar is Halmi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Majoros is nu in balbezit. Fayard onderschept slim de pass. Ryser bereikt de bal nog maar net als eerste. Ryser haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Szomor FC - Tellysavalas 0:6

43e minuut.
Hoài Bắc zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ględała probeert naar een medespeler te passen. Ryser bereikt de bal nog maar net als eerste. Ryser geeft een hoge lob. Ghoukassyan springt en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Szomor FC - Tellysavalas 0:7

44e minuut.
Köteles heeft problemen om de bal te vangen. Ghoukassyan onderschept slim de pass. Majoros is nu in balbezit. Ghoukassyan onderschept slim de pass. Ghoukassyan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Szomor FC - Tellysavalas 0:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Szomor FC 83%, Tellysavalas 17%.
Szomor FC - Tellysavalas 0:8

50e minuut.
Ryser raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Valgaeren komt het veld opgelopen.

54e minuut.
Valgaeren is nu in balbezit. Halmi rent richting de bal. Halmi passt de bal met de wreef. Valgaeren bereikt de bal nog maar net als eerste. Valgaeren draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

57e minuut.
Valgaeren rent richting de bal. Fayard speelt de bal door. Ghoukassyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Ghoukassyan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Szomor FC - Tellysavalas 0:9

65e minuut.
Valgaeren onderschept slim de pass. Valgaeren speelt de bal door. Ględała bereikt de bal nog maar net als eerste. Valgaeren rent richting de bal. Valgaeren geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Boryczka verovert de bal door een tackle van achteren. Boryczka geeft een lange en hoge pass. Kende heeft problemen om de bal te vangen. Valgaeren bereikt de bal nog maar net als eerste. Valgaeren haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Fayard met een sublieme pass. Ględała bereikt de bal nog maar net als eerste. Ględała passt de bal zonder na te denken. Ghoukassyan rent richting de bal. Ghoukassyan draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Elanga kopt de bal weg. Fayard controleert de bal met de borst. Majoros rent richting de bal. Pailos rent richting de bal. Pailos geeft een lange en hoge pass. Csank kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Ghoukassyan rent richting de bal. Ghoukassyan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Szomor FC - Tellysavalas 0:10

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Szomor FC 66%, Tellysavalas 34%.
Szomor FC - Tellysavalas 0:10