Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-29 18:27
  • Competitiewedstrijd: Megye I.12
  • Stadion: Kombispor Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 2995
Kombispor Szomor FC
Normal Tactiek 433
47% Balbezit 53%
50% Spel op eigen helft 50%
7 Doelpogingen 10
4 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
26.5 gemiddelde waardering 19
weak Schieten weak
average Passen poor
weak Verdedigen weak


3e minuut.
Dévánszki zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Rósa controleert de bal met de borst. Rósa met een sublieme pass. Schwarz bereikt de bal nog maar net als eerste. Schwarz haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Majoros kopt de bal weg. Daar is Bábik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tornyi bereikt de bal nog maar net als eerste. Bábik onderschept slim de pass. Bábik schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

34e minuut.
Köteles met een sublieme pass. Daar is Plazma, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Plazma schiet op doel. Orth probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kombispor - Szomor FC 0:1

35e minuut.
Klungelig pakt Bábik de bal. Jánosy bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Rósa zijn tegenspeler op de grond. Rósa is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kombispor 55%, Szomor FC 45%.
Kombispor - Szomor FC 0:1

51e minuut.
Orth is nu in balbezit. Orth passt de bal met de wreef. Schwarz is nu in balbezit. Schwarz draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Orth is nu in balbezit. Majoros verovert de bal door een tackle van achteren. Tornyi rent richting de bal. Majoros is nu in balbezit. Majoros draait met de bal, schiet en ... Gubán kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Daar is Bábik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bábik draait met de bal, schiet en ... Gubán maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kombispor - Szomor FC 0:2

64e minuut.
Na een snelle pass probeert Ligeti de bal onder controle te krijgen. Köteles is nu in balbezit. Köteles passt de bal zonder na te denken. Plazma is nu in balbezit. Plazma draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

67e minuut.
Kordély met een sublieme pass. Köteles rent richting de bal. Tejnóra geeft een hoge lob. Köteles rent richting de bal. Köteles geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Schwarz bereikt de bal nog maar net als eerste. Halmi onderschept slim de pass. Göröcs begaat een overtreding. Göröcs krijgt een gele kaart.

88e minuut.
Tejnóra verovert de bal door een tackle van achteren. Tejnóra geeft de bal voor. Göröcs rent richting de bal. Göröcs haalt uit met een fantastische trap. Kende probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Kombispor - Szomor FC 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kombispor 45%, Szomor FC 55%.
Kombispor - Szomor FC 1:2