Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Tellysavalas Fogatos FC
442 Tactiek 433
58% Balbezit 42%
33% Spel op eigen helft 67%
24 Doelpogingen 3
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
42.6 gemiddelde waardering 24.4
solid Schieten weak
adequate Passen weak
good Verdedigen average


8e minuut.
Bicski onderschept slim de pass. Fayard verovert de bal door een tackle van achteren. Fayard speelt de bal door. Ghoukassyan is nu in balbezit. Ghoukassyan draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Kosztolányi bereikt de bal nog maar net als eerste. Kosztolányi geeft een hoge lob. Ghoukassyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Ghoukassyan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ghoukassyan schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Boryczka geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Daar is Valgaeren, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Valgaeren draait met de bal, schiet en ... Regőczi probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Regőczi met een harde bal richting middenveld. Fayard is nu in balbezit. Fayard speelt de bal door. Ghoukassyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Ghoukassyan haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Bicski heeft problemen om de bal te vangen.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Ględała neemt de hoekschop. Ghoukassyan krijgt zijn hoofd ertegen. Regőczi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tellysavalas - Fogatos FC 1:0

22e minuut.
Fayard passt de bal in één keer door. Kosztolányi bereikt de bal nog maar net als eerste. Valgaeren verovert de bal door een tackle van achteren. Valgaeren schiet op doel. Regőczi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tellysavalas - Fogatos FC 2:0

27e minuut.
Kozarek passt de bal met de wreef. Tulipán bereikt de bal nog maar net als eerste. Tulipán passt de bal met de wreef. Feczesin is nu in balbezit. Feczesin haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Ględała rent richting de bal. Ględała probeert naar een medespeler te passen. Valgaeren heeft problemen om de bal te vangen. Valgaeren geeft de bal voor. Kosztolányi heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
Tellysavalas - Fogatos FC 3:0

35e minuut.
Bicski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Boryczka bereikt de bal nog maar net als eerste. Boryczka geeft een hoge lob. Valgaeren bereikt de bal nog maar net als eerste. Valgaeren schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Bicski geeft een hoge lob. Inworp. Ględała met een snelle inworp. Valgaeren is nu in balbezit. Valgaeren geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Ghoukassyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Valgaeren bereikt de bal nog maar net als eerste. Ghoukassyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Valgaeren rent richting de bal. Valgaeren schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tellysavalas 35%, Fogatos FC 65%.
Tellysavalas - Fogatos FC 3:0

51e minuut.
Ględała met een snelle inworp. Bicski rent richting de bal. Valgaeren verovert de bal door een tackle van achteren. Valgaeren geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
Tellysavalas - Fogatos FC 4:0

55e minuut.
Hoài Bắc onderschept slim de pass. Hoài Bắc passt de bal zonder na te denken. Ględała bereikt de bal nog maar net als eerste. Ględała geeft een hoge lob. Ghoukassyan springt en kopt de bal. Regőczi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

65e minuut.
Gálhidi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ględała verovert de bal door een tackle van achteren. Ględała met een sublieme pass. Valgaeren is nu in balbezit. Valgaeren haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Ghoukassyan is nu in balbezit. Ghoukassyan passt de bal met de wreef. Fayard bereikt de bal nog maar net als eerste. Fayard draait met de bal, schiet en ... Regőczi werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal! De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Valgaeren bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Tellysavalas - Fogatos FC 5:0

72e minuut.
Fayard rent richting de bal. Fayard geeft de bal voor. Ghoukassyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Ghoukassyan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Tellysavalas - Fogatos FC 6:0

76e minuut.
Tulipán geeft de bal voor. Iordãnescu speelt de bal door. Valgaeren kopt de bal weg. Ghoukassyan is nu in balbezit. Ghoukassyan draait met de bal, schiet en ... Regőczi bokst de bal weg.

77e minuut.
Kosztolányi geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ujvári met een snelle inworp. Boryczka geeft een lange en hoge pass. Valgaeren maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tellysavalas - Fogatos FC 7:0

84e minuut.
Hoài Bắc verovert de bal door een tackle van achteren. Ględała is nu in balbezit. Ględała geeft de bal voor. Ghoukassyan krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Bicski trapt de bal weg van het doel. Tulipán kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Sugár de bal onder controle te krijgen. Feczesin is nu in balbezit. Feczesin schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tellysavalas 31%, Fogatos FC 69%.
Tellysavalas - Fogatos FC 7:0