Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Csalamádé Fc P.monostor Fc
Legújabb Tactiek 7 es
49% Balbezit 51%
60% Spel op eigen helft 40%
7 Doelpogingen 13
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
34.9 gemiddelde waardering 44.6
goed Schieten zeer goed
matig Passen redelijk
redelijk Verdedigen goed


2e minuut.
Zurita bereikt de bal nog maar net als eerste. Orth rent richting de bal. Zurita onderschept slim de pass. Pereira Sotelo bereikt de bal nog maar net als eerste. Pereira Sotelo schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Zurita is nu in balbezit. Pereira Sotelo rent richting de bal. Zurita rent richting de bal. Pereira Sotelo rent richting de bal. Pereira Sotelo schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Jäkl zal de hoekschop nemen. Dupont kopt de bal weg. Ciorbea rent richting de bal. Ciorbea schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Pereira Sotelo is nu in balbezit. Takátsy tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Pereira Sotelo is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Omil met een snel genomen vrije trap. Zurita is nu in balbezit. Zurita draait met de bal, schiet en ... Sebes verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

32e minuut.
Takátsy is nu in balbezit. Takátsy passt de bal in één keer door. Dursi is nu in balbezit. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Plókai zal de hoekschop nemen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

37e minuut.
Grumelli kopt de bal weg. Orth is nu in balbezit. Pereira Sotelo verovert de bal door een tackle van achteren. Pereira Sotelo draait met de bal, schiet en ... Sebes maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Csalamádé Fc - P.monostor Fc 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Csalamádé Fc 54%, P.monostor Fc 46%.
Csalamádé Fc - P.monostor Fc 0:1

47e minuut.
Omil onderschept slim de pass. Zámbó verovert de bal door een tackle van achteren. Zámbó geeft een hoge lob. Klungelig pakt Ciorbea de bal. Ciorbea schiet op doel. Boliviano verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Dursi bereikt de bal nog maar net als eerste.
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
Degan kan de bal niet met de borst controleren. Dursi verovert de bal door een tackle van achteren. Ciorbea bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciorbea haalt uit met een fantastische trap. Boliviano maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Csalamádé Fc - P.monostor Fc 1:1

52e minuut.
Zámbó met een sublieme pass. Orth rent richting de bal. Orth geeft een lange en hoge pass. Dursi is nu in balbezit. Dursi draait met de bal, schiet en ... Boliviano probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

62e minuut.
Riestra Presa is nu in balbezit. Riestra Presa passt de bal zonder na te denken. Polonkai is nu in balbezit. Zurita onderschept slim de pass. Zurita schiet op doel. Sebes verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

72e minuut.
Plókai rent richting de bal. Plókai geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Degan de bal. Ciorbea bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciorbea schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Grumelli speelt de bal door. Riestra Presa rent richting de bal. Riestra Presa met een sublieme pass. Daar is Zurita, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zurita haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Csala geeft een hoge lob. Daar is Riestra Presa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Csala rent richting de bal. Riestra Presa onderschept slim de pass. Riestra Presa geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Degan bereikt de bal nog maar net als eerste. Zadwórny rent richting de bal. Zadwórny met een sublieme pass. Zurita bereikt de bal nog maar net als eerste. Zurita schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Csalamádé Fc 65%, P.monostor Fc 35%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Csalamádé Fc - P.monostor Fc 1:1