Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-29 18:28
  • Competitiewedstrijd: Megye I.16
  • Stadion: Tempo SC Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 4761
Tempo SC Gunners on board FC
Sajat 442 Tactiek Burn
62% Balbezit 38%
37% Spel op eigen helft 63%
14 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
35.2 gemiddelde waardering 28.5
goed Schieten matig
matig Passen matig
goed Verdedigen slecht


9e minuut.
Berecz bereikt de bal nog maar net als eerste. Ócsai is nu in balbezit. Ócsai geeft de bal voor. Berecz bereikt de bal nog maar net als eerste. Berecz geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Tompa trapt de bal weg van het doel. Daar is Kölcsényi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Domokos bereikt de bal nog maar net als eerste. Domokos haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Kölcsényi rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Vallai. Kölcsényi is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Lattmann met een snel genomen vrije trap. Joób rent richting de bal. Joób haalt uit met een fantastische trap. Tompa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

17e minuut.
Daar is Lattmann, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Domokos is nu in balbezit. Kölcsényi rent richting de bal. Domokos verovert de bal door een tackle van achteren. Domokos schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Tempo SC - Gunners on board FC 0:1

21e minuut.
Klungelig pakt Sass de bal. Berecz is nu in balbezit. Berecz met een sublieme pass. Hajdu is nu in balbezit. Hajdu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Berecz speelt de bal door. Hajdu rent richting de bal. Kenéz rent richting de bal. Hajdu verovert de bal door een tackle van achteren. Hajdu draait met de bal, schiet en ... Tompa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

40e minuut.
Tábori onderschept slim de pass. Tábori geeft een hoge lob. Inworp. Kozma met de inworp. Joób geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tempo SC 39%, Gunners on board FC 61%.
Tempo SC - Gunners on board FC 0:1

46e minuut.
Galgóczy komt het veld opgelopen.

49e minuut.
Csank kopt de bal weg. Lattmann probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Jenőfi rent richting de bal. Lattmann verovert de bal door een tackle van achteren. Lattmann geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Kölcsényi probeert naar een medespeler te passen. Berecz rent richting de bal. Berecz passt de bal zonder na te denken. Galgóczy is nu in balbezit. Galgóczy draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Lattmann probeert naar een medespeler te passen. Sass bereikt de bal nog maar net als eerste. Sass passt de bal met de wreef. Galgóczy bereikt de bal nog maar net als eerste. Galgóczy schiet op doel. Tompa kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Joób rent richting de bal. Joób haalt uit met een fantastische trap. Tompa kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

57e minuut.
Tompa probeert naar een medespeler te passen. Rajczi kopt de bal weg. Sass heeft problemen om de bal te vangen. Domokos is nu in balbezit. Domokos draait met de bal, schiet en ... Újlaki bokst de bal weg.

67e minuut.
Lattmann passt de bal in één keer door. Joób rent richting de bal. Kenéz bereikt de bal nog maar net als eerste. Joób onderschept slim de pass. Joób schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Vallai verovert de bal door een tackle van achteren. Vallai geeft een lange en hoge pass. Bükszegi rent richting de bal. Domokos onderschept slim de pass. Domokos draait met de bal, schiet en ... Újlaki probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

72e minuut.
Inworp. Hoffmann komt het veld opgelopen.

84e minuut.
Galgóczy rent richting de bal. Lattmann rent richting de bal. Lattmann passt de bal in één keer door. Joób is nu in balbezit. Joób schiet op doel. Tompa kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Tempo SC - Gunners on board FC 1:1

86e minuut.
Sass verovert de bal door een tackle van achteren. Sass speelt de bal door. Berecz probeert naar een medespeler te passen. Galgóczy bereikt de bal nog maar net als eerste. Galgóczy schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tempo SC 35%, Gunners on board FC 65%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Tempo SC - Gunners on board FC 1:1