Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Gyömrő Eagles Bajnoki Sport Akadémia
Eagles TT3 Tactiek Négy33
57% Balbezit 43%
40% Spel op eigen helft 60%
15 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
40.1 gemiddelde waardering 21
excellent Schieten weak
adequate Passen poor
very good Verdedigen weak


2e minuut.
Jonas is nu in balbezit. Jonas passt de bal in één keer door. Báló rent richting de bal. Báló schiet op doel. Altınçağ werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gyömrő Eagles - Bajnoki Sport Akadémia 1:0

3e minuut.
Czetwertyński passt de bal zonder na te denken. Laár bereikt de bal nog maar net als eerste. Sieniuta maakt een afschuwelijke overtreding. Sieniuta is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

5e minuut.
Romani bereikt de bal nog maar net als eerste. Romani geeft een hoge lob. Frachia rent richting de bal. Blaskovics verovert de bal door een tackle van achteren. Blaskovics schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Kiełbowicz probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Rozhukaniec rent richting de bal. Lőrincz tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Lőrincz krijgt een gele kaart.

10e minuut.
Voczelka bereikt de bal nog maar net als eerste. Voczelka passt de bal in één keer door. Blaskovics rent richting de bal. Blaskovics draait met de bal, schiet en ... Altınçağ probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat. Frachia heeft problemen om de bal te vangen. Báló bereikt de bal nog maar net als eerste. Báló schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Gyömrő Eagles - Bajnoki Sport Akadémia 2:0

18e minuut.
Mocsáry met een sublieme pass. Jonas bereikt de bal nog maar net als eerste. Czetwertyński begaat een overtreding. Czetwertyński krijgt een gele kaart. Jonas is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Jonas komt bij de bal en schiet.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Daar is Lőrincz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jonas bereikt de bal nog maar net als eerste. Jonas speelt de bal door. Voczelka rent richting de bal. Voczelka haalt uit met een fantastische trap. Paal!
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Czetwertyński is nu in balbezit. Czetwertyński probeert naar een medespeler te passen. Augustyn rent richting de bal. Mérei verovert de bal door een tackle van achteren. Mérei schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Gyömrő Eagles - Bajnoki Sport Akadémia 2:1

42e minuut.
Jonas probeert naar een medespeler te passen. Jonasson rent richting de bal. Báló bereikt de bal nog maar net als eerste. Báló haalt uit met een fantastische trap. Altınçağ probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Gyömrő Eagles - Bajnoki Sport Akadémia 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gyömrő Eagles 46%, Bajnoki Sport Akadémia 54%.
Gyömrő Eagles - Bajnoki Sport Akadémia 3:1

47e minuut.
Balog geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Voczelka zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Jonas bereikt de bal nog maar net als eerste. Jonas geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

50e minuut.
Romani onderschept slim de pass. Romani passt de bal in één keer door. Jonas probeert naar een medespeler te passen. Báló is nu in balbezit. Báló draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Gyömrő Eagles - Bajnoki Sport Akadémia 4:1

52e minuut.
Jonasson geeft een lange en hoge pass. Lőrincz probeert de bal aan de voet te houden. Mocsáry probeert naar een medespeler te passen. Blaskovics heeft problemen om de bal te vangen. Blaskovics schiet op doel. Altınçağ probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

56e minuut.
Klungelig pakt Laár de bal. Augustyn rent richting de bal. Laár is nu in balbezit. Kiełbowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kiełbowicz schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

67e minuut.
Jonas passt de bal in één keer door. Mocsáry is nu in balbezit. Jonas speelt de bal door. Blaskovics bereikt de bal nog maar net als eerste. Blaskovics schiet op doel. Altınçağ verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gyömrő Eagles - Bajnoki Sport Akadémia 5:1

76e minuut.
Klungelig pakt Frachia de bal. Voczelka is nu in balbezit. Voczelka passt de bal zonder na te denken. Blaskovics is nu in balbezit. Blaskovics schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Gyömrő Eagles - Bajnoki Sport Akadémia 6:1

79e minuut.
Czetwertyński met een sublieme pass. Klungelig pakt Jonas de bal. Jonas passt de bal in één keer door. Blaskovics rent richting de bal. Blaskovics draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

89e minuut.
Frachia kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Jonas de bal onder controle te krijgen. Jonas probeert naar een medespeler te passen. Blaskovics is nu in balbezit. Blaskovics draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gyömrő Eagles 34%, Bajnoki Sport Akadémia 66%.
Gyömrő Eagles - Bajnoki Sport Akadémia 6:1