Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-29 18:28
  • Competitiewedstrijd: Megye I.17
  • Stadion: Tökyfc Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 2395
Tökyfc firefree1992@gmail.com
442 Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
61% Spel op eigen helft 39%
5 Doelpogingen 8
4 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
22.5 gemiddelde waardering 18.4
average Schieten weak
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


5e minuut.
Kövesfalvi passt de bal met de wreef. Zabos rent richting de bal. Zabos passt de bal met de wreef. Gárdonyi is nu in balbezit. Gárdonyi haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Zabos bereikt de bal nog maar net als eerste. Mikó is nu in balbezit. Mikó met een sublieme pass. Újlaky bereikt de bal nog maar net als eerste. Újlaky draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

8e minuut.
Kazinczy geeft de bal voor. Duró heeft problemen om de bal te vangen. Nemoda rent richting de bal. Duró verovert de bal door een tackle van achteren. Duró schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Zabos is nu in balbezit. Újlaky is nu in balbezit. Újlaky probeert naar een medespeler te passen. Gárdonyi rent richting de bal. Gárdonyi haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Demjén probeert naar een medespeler te passen. Daar is Dubecz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nemoda rent richting de bal. Dubecz verovert de bal door een tackle van achteren. Dubecz draait met de bal, schiet en ... Harsányi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

29e minuut.
Gárdonyi is nu in balbezit. Gárdonyi passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Zabos de bal. Zabos schiet op doel. Regedei werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tökyfc - firefree1992@gmail.com 1:0

33e minuut.
Zabos probeert naar een medespeler te passen. Báder bereikt de bal nog maar net als eerste. Báder passt de bal zonder na te denken. Gárdonyi rent richting de bal. Gárdonyi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Tökyfc - firefree1992@gmail.com 2:0

38e minuut.
Demjén geeft een hoge lob. Turján rent richting de bal. Duró verovert de bal door een tackle van achteren. Duró haalt uit met een fantastische trap. Harsányi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tökyfc - firefree1992@gmail.com 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tökyfc 63%, firefree1992@gmail.com 37%.
Tökyfc - firefree1992@gmail.com 2:1

51e minuut.
Dubecz rent richting de bal. Nemoda verovert de bal door een tackle van achteren. Nemoda speelt de bal door. Duró rent richting de bal. Duró schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Daar is Újlaky, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dubecz is nu in balbezit. Nemoda schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Nemoda krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tökyfc 60%, firefree1992@gmail.com 40%.
Tökyfc - firefree1992@gmail.com 2:1