Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
REAL MADRID 23 Ócsa VSE
523 Tactiek 433
68% Balbezit 32%
19% Spel op eigen helft 81%
25 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
45.7 gemiddelde waardering 25.4
good Schieten adequate
good Passen poor
good Verdedigen weak


3e minuut.
Ulaşan met een sublieme pass. Kalac bereikt de bal nog maar net als eerste. Kalac met een sublieme pass. van der Wiel bereikt de bal nog maar net als eerste. van der Wiel haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Kalac speelt de bal door. van der Wiel is nu in balbezit. van der Wiel passt de bal zonder na te denken. Nieszczęsny is nu in balbezit. Nieszczęsny schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Kalac geeft een hoge lob. Nieszczęsny bereikt de bal nog maar net als eerste. van der Wiel bereikt de bal nog maar net als eerste. van der Wiel draait met de bal, schiet en ... Gyurta probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
REAL MADRID 23 - Ócsa VSE 1:0

12e minuut.
Mendt kopt de bal weg. Giovennazzi heeft problemen om de bal te vangen. Giovennazzi geeft een lange en hoge pass. Nieszczęsny is nu in balbezit. Nieszczęsny haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Giovennazzi rent richting de bal. Giovennazzi passt de bal in één keer door. Kalac bereikt de bal nog maar net als eerste. van der Wiel bereikt de bal nog maar net als eerste. van der Wiel haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Lifeson onderschept slim de pass. Lifeson geeft een hoge lob. van der Wiel kopt de bal weg. Kalac rent richting de bal. Kalac schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Giovennazzi met een sublieme pass. Kalac bereikt de bal nog maar net als eerste. Kalac probeert naar een medespeler te passen. Stawicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Stawicki draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Giovennazzi probeert naar een medespeler te passen. Benkő rent richting de bal. Stawicki onderschept slim de pass. Stawicki schiet op doel. Gyurta werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
REAL MADRID 23 - Ócsa VSE 2:0

42e minuut.
Nieszczęsny rent richting de bal. Vecsernyés bereikt de bal nog maar net als eerste. Nieszczęsny onderschept slim de pass. Nieszczęsny geeft de bal voor. van der Wiel maakt een snoekduik en kopt de bal. Gyurta kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: REAL MADRID 23 17%, Ócsa VSE 83%.
REAL MADRID 23 - Ócsa VSE 2:0

60e minuut.
Klungelig pakt Vecsernyés de bal. van der Wiel rent richting de bal. Vecsernyés begaat een overtreding. van der Wiel is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Stawicki wilt de vrije trap nemen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
REAL MADRID 23 - Ócsa VSE 3:0

61e minuut.
Kalac passt de bal zonder na te denken. van der Wiel is nu in balbezit. van der Wiel passt de bal met de wreef. Stawicki rent richting de bal. Stawicki draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Kalac bereikt de bal nog maar net als eerste. Kalac draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Ujvári de bal onder controle te krijgen. Kalac rent richting de bal. Kalac geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Kalac geeft een hoge lob. Ulaşan bereikt de bal nog maar net als eerste. Ulaşan met een sublieme pass. van der Wiel is nu in balbezit. van der Wiel schiet op doel. Gyurta bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
REAL MADRID 23 - Ócsa VSE 4:0

71e minuut.
Nieszczęsny passt de bal zonder na te denken. Stawicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Stawicki passt de bal zonder na te denken. van der Wiel is nu in balbezit. van der Wiel haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
REAL MADRID 23 - Ócsa VSE 5:0

78e minuut.
Kalac rent richting de bal. Kalac geeft een lange en hoge pass. van der Wiel heeft problemen om de bal te vangen. van der Wiel draait met de bal, schiet en ... Gyurta maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
REAL MADRID 23 - Ócsa VSE 6:0

80e minuut.
Benkő met een sublieme pass. Kielec rent richting de bal. Kielec passt de bal in één keer door. Borjas rent richting de bal. Borjas schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
van der Wiel is nu in balbezit. Giovennazzi rent richting de bal. van der Wiel bereikt de bal nog maar net als eerste. Kalac rent richting de bal. Kalac geeft de bal voor. Gyurta verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. van der Wiel bereikt de bal nog maar net als eerste. van der Wiel schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
REAL MADRID 23 - Ócsa VSE 7:0

84e minuut.
Klungelig pakt van der Wiel de bal. van der Wiel met een sublieme pass. Stawicki rent richting de bal. Stawicki haalt uit met een fantastische trap. Gyurta probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

86e minuut.
Nieszczęsny geeft de bal voor. Klungelig pakt Kalac de bal. Kalac probeert naar een medespeler te passen. van der Wiel bereikt de bal nog maar net als eerste. van der Wiel schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: REAL MADRID 23 20%, Ócsa VSE 80%.
REAL MADRID 23 - Ócsa VSE 7:0