Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Aquile di Cassino UniónCatolica StellaRossa
433 Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
55% Spel op eigen helft 45%
9 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.8 gemiddelde waardering 16.8
unsatisfactory Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen weak


3e minuut.
Verdelli schiet op doel. Fubini probeert de bal met de borst te controleren. Racanelli rent richting de bal. Racanelli haalt uit met een fantastische trap. Calogero maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Aquile di Cassino - UniónCatolica StellaRossa 1:0

16e minuut.
Naselli is nu in balbezit. Stoper onderschept slim de pass. Stoper passt de bal met de wreef. Carfagni bereikt de bal nog maar net als eerste. Carfagni draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

18e minuut.
Verdelli rent richting de bal. Cerasaro onderschept slim de pass. Cerasaro probeert naar een medespeler te passen. Carfagni bereikt de bal nog maar net als eerste. Carfagni draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

26e minuut.
Orimi geeft een hoge lob. Carfagni rent richting de bal. Carfagni passt de bal zonder na te denken. Petrelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Petrelli schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Aquile di Cassino - UniónCatolica StellaRossa 1:1

32e minuut.
Soncin is nu in balbezit. Klungelig pakt Soncin de bal. Met opzet legt Cerasaro zijn tegenspeler op de grond. Cerasaro krijgt een gele kaart.

33e minuut.
Soncin is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Soncin met een snel genomen vrije trap. Daar is Colaianni, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fubini is nu in balbezit. Fubini draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Aquile di Cassino - UniónCatolica StellaRossa 2:1

41e minuut.
Racanelli rent richting de bal. Buttazzo verovert de bal door een tackle van achteren. Buttazzo probeert naar een medespeler te passen. Fubini rent richting de bal. Fubini schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Aquile di Cassino 51%, UniónCatolica StellaRossa 49%.
Aquile di Cassino - UniónCatolica StellaRossa 2:1

61e minuut.
Naselli is nu in balbezit. Dionisio onderschept slim de pass. Dionisio probeert naar een medespeler te passen. Stoper bereikt de bal nog maar net als eerste. Stoper draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Cerasaro bereikt de bal nog maar net als eerste. Soncin verovert de bal door een tackle van achteren. Met opzet legt Dionisio zijn tegenspeler op de grond. Dionisio krijgt een gele kaart.

71e minuut.
Klungelig pakt Dionisio de bal. Verdelli rent richting de bal. Verdelli met een sublieme pass. Fubini rent richting de bal. Fubini haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Naselli geeft een hoge lob. Inworp. Petrelli met een snelle inworp. Stoper rent richting de bal. Stoper geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Stoper met een sublieme pass. Orimi is nu in balbezit. Baschenis maakt een afschuwelijke overtreding. Baschenis is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Aquile di Cassino 58%, UniónCatolica StellaRossa 42%.
Aquile di Cassino - UniónCatolica StellaRossa 2:1