Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SC Huramaki Stallions FC
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
55% Spel op eigen helft 45%
9 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
18.9 gemiddelde waardering 22.2
unsatisfactory Schieten poor
weak Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


11e minuut.
Masciarelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Masciarelli met een sublieme pass. Baisi rent richting de bal. Lionetti onderschept slim de pass. Lionetti schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Trada bereikt de bal nog maar net als eerste. Rosato verovert de bal door een tackle van achteren. Rosato met een sublieme pass. Bonsignori bereikt de bal nog maar net als eerste. Bonsignori draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Zangrandi geeft de bal voor. Trada rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bonsignori. Bonsignori krijgt een gele kaart.

37e minuut.
Rosato is nu in balbezit. Rosato passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Bonsignori de bal. Bonsignori schiet op doel. Clun maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SC Huramaki - Stallions FC 0:1

41e minuut.
Na een snelle pass probeert Trada de bal onder controle te krijgen. Masciarelli rent richting de bal. Lionetti is nu in balbezit. Lionetti draait met de bal, schiet en ... Liberata probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
SC Huramaki - Stallions FC 1:1

44e minuut.
Daar is Zangrandi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Meoni verovert de bal door een tackle van achteren. Meoni geeft een lange en hoge pass. Bonsignori rent richting de bal. Bonsignori haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SC Huramaki 48%, Stallions FC 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
SC Huramaki - Stallions FC 1:1

48e minuut.
Panizzoli speelt de bal door. Klungelig pakt Federici de bal. Federici speelt de bal door. Bonsignori bereikt de bal nog maar net als eerste. Bonsignori schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

48e minuut.
Federici raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Tamburo komt het veld opgelopen.

53e minuut.
Fauro geeft een lange en hoge pass. Vitalliano kopt de bal weg. Klungelig pakt Pini de bal. Bonsignori bereikt de bal nog maar net als eerste. Bonsignori schiet op doel. Clun kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

56e minuut.
Gallini raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Bronzoni komt het veld opgelopen. Bortolotto raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Garbati komt het veld opgelopen.

57e minuut.
Tamburo bereikt de bal nog maar net als eerste. Tamburo passt de bal zonder na te denken. Bronzoni is nu in balbezit. Lionetti rent richting de bal. Lionetti draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Fauro probeert naar een medespeler te passen. Baisi is nu in balbezit. Met opzet legt Masciarelli zijn tegenspeler op de grond. Masciarelli krijgt een gele kaart.

76e minuut.
Trada bereikt de bal nog maar net als eerste. Trada geeft een hoge lob. Daar is Bronzoni, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lionetti bereikt de bal nog maar net als eerste. Lionetti draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Amatrudo geeft de bal voor. Inworp. Vitalliano zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Rosato bereikt de bal nog maar net als eerste. Rosato geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Garbati bereikt de bal nog maar net als eerste. Rosato verovert de bal door een tackle van achteren. Rosato probeert naar een medespeler te passen. Bonsignori rent richting de bal. Bonsignori draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SC Huramaki 63%, Stallions FC 37%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
SC Huramaki - Stallions FC 1:1