Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
San Severo Piemonte
352 Tactiek 433
50% Balbezit 50%
43% Spel op eigen helft 57%
13 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.3 gemiddelde waardering 20.4
hopeless Schieten weak
weak Passen poor
poor Verdedigen poor


1e minuut.
Glorioso is nu in balbezit. Glorioso passt de bal in één keer door. Maestroni is nu in balbezit. Rolando onderschept slim de pass. Rolando draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

13e minuut.
Rolando verovert de bal door een tackle van achteren. Orchi bereikt de bal nog maar net als eerste. Orchi probeert naar een medespeler te passen. Natola is nu in balbezit. Natola schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Eger passt de bal in één keer door. Brunetto rent richting de bal. Met opzet legt Gambuti zijn tegenspeler op de grond. Gambuti krijgt een gele kaart.

33e minuut.
Faré geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mezzalira met de inworp. Natola rent richting de bal. Natola draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Eger probeert naar een medespeler te passen. Scippa rent richting de bal. Scippa passt de bal zonder na te denken. Eger is nu in balbezit. Eger geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

43e minuut.
Pettinato is nu in balbezit. Pettinato passt de bal in één keer door. Cavallini is nu in balbezit. Mainiero bereikt de bal nog maar net als eerste. Mainiero schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: San Severo 40%, Piemonte 60%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
San Severo - Piemonte 0:0

54e minuut.
Klungelig pakt Glorioso de bal. Natola is nu in balbezit. Natola met een sublieme pass. Rolando rent richting de bal. Rolando schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
San Severo - Piemonte 1:0

57e minuut.
Pettinato rent richting de bal. Scippa verovert de bal door een tackle van achteren. Scippa passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Rolando de bal. Rolando schiet op doel. Mostro probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Natola rent richting de bal. Natola schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
San Severo - Piemonte 2:0

72e minuut.
Pilotino geeft de bal voor. Rolando is nu in balbezit. Mostro speelt de bal door. Mainiero bereikt de bal nog maar net als eerste. Mainiero draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Glorioso speelt de bal door. Cavallini rent richting de bal. Met opzet legt Pilotino zijn tegenspeler op de grond. Pilotino krijgt een gele kaart. Cavallini raakt geblesseerd tijdens het duel. Glorioso zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Klungelig pakt Bella de bal. Franceschetti rent richting de bal. Franceschetti haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

87e minuut.
Glorioso rent richting de bal. Mezzalira verovert de bal door een tackle van achteren. Glorioso begaat een overtreding. Glorioso krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: San Severo 46%, Piemonte 54%.
San Severo - Piemonte 2:0