Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Taurinova FC KTM
2022 Tactiek proviamo
56% Balbezit 44%
25% Spel op eigen helft 75%
30 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
52.6 gemiddelde waardering 38.4
good Schieten good
very good Passen adequate
excellent Verdedigen adequate


1e minuut.
Blervacq probeert naar een medespeler te passen. Niţescu is nu in balbezit. Niţescu passt de bal in één keer door. Demirbaş is nu in balbezit. Demirbaş schiet op doel. Bartosiak kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

5e minuut.
Blervacq met een sublieme pass. Demirbaş rent richting de bal. Blervacq speelt de bal door. Crîjanovschi bereikt de bal nog maar net als eerste. Crîjanovschi schiet op doel. Bartosiak probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

11e minuut.
Blervacq rent richting de bal. Blervacq geeft een hoge lob. Sacramento heeft problemen om de bal te vangen. Demirbaş rent richting de bal. Demirbaş haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Kapias rent richting de bal. Kapias passt de bal met de wreef. Crîjanovschi rent richting de bal. Crîjanovschi draait met de bal, schiet en ... Bartosiak probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Taurinova - FC KTM 1:0

18e minuut.
Kapias met de inworp. Klungelig pakt Blervacq de bal. Blervacq met een sublieme pass. Crîjanovschi bereikt de bal nog maar net als eerste. Crîjanovschi schiet op doel. De bal raakt de paal.

20e minuut.
Niţescu is nu in balbezit. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Niţescu geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Demirbaş rent richting de bal. Demirbaş draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Taurinova - FC KTM 2:0

30e minuut.
Bartosiak trapt de bal weg van het doel. Rekuć kopt de bal weg. Klungelig pakt Vermeersch de bal. Đerzić bereikt de bal nog maar net als eerste. Đerzić schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Dorfinger kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Rekuć de bal onder controle te krijgen. Sikimić is nu in balbezit. Sikimić geeft de bal voor. Crîjanovschi maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Inworp. Blervacq zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sikimić geeft de bal voor. Demirbaş maakt een snoekduik en kopt de bal. Crîjanovschi krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

40e minuut.
Bartosiak trapt de bal weg. Kapias rent richting de bal. Kapias passt de bal in één keer door. Anuszkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Demirbaş onderschept slim de pass.
GOOOAAAAAAL!!!
Taurinova - FC KTM 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Taurinova 26%, FC KTM 74%.
Taurinova - FC KTM 3:0

51e minuut.
Blervacq probeert naar een medespeler te passen. Crîjanovschi is nu in balbezit. Crîjanovschi passt de bal met de wreef. Demirbaş bereikt de bal nog maar net als eerste. Demirbaş schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Taurinova - FC KTM 4:0

54e minuut.
Kapias geeft de bal voor. Niţescu maakt een snoekduik en kopt de bal. Mambretti speelt de bal door. Crîjanovschi geeft een lange en hoge pass. Demirbaş springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Na een snelle pass probeert Canalmaz de bal onder controle te krijgen. Kapias rent richting de bal. Kapias geeft een lange en hoge pass. Crîjanovschi bereikt de bal nog maar net als eerste. Crîjanovschi schiet op doel. Bartosiak bokst de bal weg.

63e minuut.
Kapias met een sublieme pass. Blervacq bereikt de bal nog maar net als eerste. Blervacq passt de bal in één keer door. Crîjanovschi is nu in balbezit. Crîjanovschi schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Kapias passt de bal met de wreef. Anuszkiewicz is nu in balbezit. Crîjanovschi verovert de bal door een tackle van achteren. Crîjanovschi haalt uit met een fantastische trap. Bartosiak probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Taurinova - FC KTM 5:0

71e minuut.
Daar is Presezzi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Crîjanovschi rent richting de bal. Presezzi maakt een afschuwelijke overtreding. Presezzi krijgt een gele kaart. Crîjanovschi is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Bendikss met een snel genomen vrije trap. Demirbaş maakt een snoekduik en kopt de bal. Bartosiak bokst de bal weg.

72e minuut.
Đerzić is nu in balbezit. Vermeersch rent richting de bal. Vermeersch passt de bal met de wreef. Crîjanovschi bereikt de bal nog maar net als eerste. Crîjanovschi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Taurinova - FC KTM 6:0

86e minuut.
Inworp. Bendikss met de inworp. Blervacq heeft problemen om de bal te vangen. Kapias rent richting de bal. Kapias geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Taurinova 23%, FC KTM 77%.
Taurinova - FC KTM 6:0