Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-29 18:34
  • Competitiewedstrijd: Eccellenza.007
  • Stadion: Onirot Arena
  • Weer: heavy clouds
    heavy shower
  • Toeschouwers: 2748
Onirot San Severo
Normal Tactiek 352
48% Balbezit 52%
47% Spel op eigen helft 53%
10 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.6 gemiddelde waardering 18
poor Schieten unsatisfactory
poor Passen weak
poor Verdedigen poor


20e minuut.
Eger onderschept slim de pass. Tandoi verovert de bal door een tackle van achteren. Tandoi passt de bal met de wreef. Daar is Rozzarini, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rozzarini geeft de bal voor. Caffaro probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

29e minuut.
Caffaro trapt de bal weg van het doel. Falcomer kopt de bal weg. Eger heeft problemen om de bal te vangen. Tandoi bereikt de bal nog maar net als eerste. Tandoi passt de bal in één keer door. Caffaro probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

38e minuut.
Tandoi is nu in balbezit. Tandoi met een sublieme pass. Palombella rent richting de bal. Palombella schiet op doel. Caffaro probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Mezzalira onderschept slim de pass. Tivegna geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Bella de bal onder controle te krijgen. Palombella is nu in balbezit. Palombella draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Onirot - San Severo 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Onirot 57%, San Severo 43%.
Onirot - San Severo 1:0

49e minuut.
Rolando is nu in balbezit. Falcomer geeft een hoge lob. Orchi heeft problemen om de bal te vangen. Rolando bereikt de bal nog maar net als eerste. Rolando schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Fassi bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Brunetto. Fassi is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Falcomer zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Palombella bereikt de bal nog maar net als eerste. Palombella draait met de bal, schiet en ... Caffaro probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

76e minuut.
Na een snelle pass probeert Eger de bal onder controle te krijgen. Petti probeert naar een medespeler te passen. Palombella bereikt de bal nog maar net als eerste. Tandoi is nu in balbezit. Tandoi schiet op doel. Caffaro probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

85e minuut.
Pilotino kan de bal niet met de borst controleren. Rozzarini speelt de bal door. Tandoi is nu in balbezit. Palombella rent richting de bal. Palombella draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Rozzarini probeert naar een medespeler te passen. Scippa is nu in balbezit. Met opzet legt Palombella zijn tegenspeler op de grond. Palombella krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Onirot 38%, San Severo 62%.
Onirot - San Severo 1:0