Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Leghorn Legion Dork City FC
trigun.2 Tactiek 352
52% Balbezit 48%
22% Spel op eigen helft 78%
40 Doelpogingen 0
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
45.5 gemiddelde waardering 25.1
excellent Schieten poor
solid Passen poor
good Verdedigen poor


4e minuut.
Corrada met een sublieme pass. Giurati rent richting de bal. Nardini bereikt de bal nog maar net als eerste. Nardini haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Abatangelo is nu in balbezit. Maggi verovert de bal door een tackle van achteren. Maggi geeft de bal voor. Giurati bereikt de bal nog maar net als eerste. Giurati haalt uit met een fantastische trap. Ciavattini probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Borghezio bereikt de bal nog maar net als eerste. Borghezio draait met de bal, schiet en ... Ciavattini werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

11e minuut.
Borghezio rent richting de bal. Borghezio probeert naar een medespeler te passen. Daar is Nardini, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nardini draait met de bal, schiet en ... Ciavattini maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

16e minuut.
Massafra rent richting de bal. Massafra geeft de bal voor. Borghezio is nu in balbezit. Borghezio schiet op doel. Ciavattini probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Leghorn Legion - Dork City FC 1:0

17e minuut.
Baldone rent richting de bal. Nardini verovert de bal door een tackle van achteren. Giurati rent richting de bal. Nardini rent richting de bal. Nardini schiet op doel. Ciavattini kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal raakt de paal.

20e minuut.
Daar is Massafra, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Massafra geeft een hoge lob. Klungelig pakt Della Sega de bal. Borghezio is nu in balbezit. Borghezio haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Leghorn Legion - Dork City FC 2:0

21e minuut.
Borghezio is nu in balbezit. Borghezio met een sublieme pass. Giurati heeft problemen om de bal te vangen. Giurati haalt uit met een fantastische trap. Ciavattini probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Leghorn Legion - Dork City FC 3:0

22e minuut.
Arbizzoni met een sublieme pass. Klungelig pakt Fordiani de bal. Nardini verovert de bal door een tackle van achteren. Nardini schiet op doel. Ciavattini maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Leghorn Legion - Dork City FC 4:0

29e minuut.
Massafra met de inworp. Francescotti bereikt de bal nog maar net als eerste. Baldone schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Baldone krijgt een gele kaart.

29e minuut.
Francescotti is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Francescotti zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Borghezio controleert de bal met de borst. Caboni legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Borghezio raakt geblesseerd tijdens het duel. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Nardini neemt zijn aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
Leghorn Legion - Dork City FC 5:0

32e minuut.
Nardini passt de bal zonder na te denken. Corrada bereikt de bal nog maar net als eerste. Corrada passt de bal zonder na te denken. Giurati is nu in balbezit. Giurati haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

37e minuut.
Ciavattini probeert naar een medespeler te passen. Daar is Caraus, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Quaglietti rent richting de bal. Quaglietti geeft de bal voor. Giurati springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

40e minuut.
Corrada passt de bal met de wreef. Daar is Borghezio, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Borghezio passt de bal met de wreef. Giurati bereikt de bal nog maar net als eerste. Giurati draait met de bal, schiet en ... Ciavattini verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Daar is Verolo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Candussio heeft problemen om de bal te vangen. Corrada geeft een hoge lob. Giurati bereikt de bal nog maar net als eerste. Giurati haalt uit met een fantastische trap. Ciavattini werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Nardini is nu in balbezit. Nardini probeert naar een medespeler te passen. Giurati is nu in balbezit. Giurati haalt uit met een fantastische trap. Ciavattini probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Leghorn Legion - Dork City FC 6:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Leghorn Legion 21%, Dork City FC 79%.
Leghorn Legion - Dork City FC 6:0

47e minuut.
Massafra bereikt de bal nog maar net als eerste. Massafra passt de bal zonder na te denken. Nardini bereikt de bal nog maar net als eerste. Nardini schiet op doel. Ciavattini werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Leghorn Legion - Dork City FC 7:0

49e minuut.
Francescotti heeft problemen om de bal te vangen. Arbizzoni bereikt de bal nog maar net als eerste. Francescotti verovert de bal door een tackle van achteren. Francescotti geeft een hoge lob. Borghezio kopt de bal weg. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

56e minuut.
Inworp. Francescotti met een snelle inworp. Corrada geeft een hoge lob. Nardini maakt een snoekduik en kopt de bal. Na een snelle pass probeert Della Sega de bal onder controle te krijgen. Ciavattini probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

56e minuut.
Caraus passt de bal zonder na te denken. Massafra rent richting de bal. Massafra geeft een lange en hoge pass. Nardini rent richting de bal. Nardini haalt uit met een fantastische trap. Ciavattini verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

60e minuut.
Borghezio bereikt de bal nog maar net als eerste. Borghezio met een sublieme pass. Nardini bereikt de bal nog maar net als eerste. Nardini schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Leghorn Legion - Dork City FC 8:0

62e minuut.
Francescotti met een snelle inworp. Massafra geeft de bal voor. Borghezio springt en kopt de bal. Klungelig pakt Della Sega de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Leghorn Legion - Dork City FC 9:0

62e minuut.
Arbizzoni probeert naar een medespeler te passen. Fordiani bereikt de bal nog maar net als eerste. Nardini verovert de bal door een tackle van achteren. Giurati rent richting de bal. Giurati draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Francescotti met een sublieme pass. Borghezio bereikt de bal nog maar net als eerste. Borghezio passt de bal met de wreef. Giurati is nu in balbezit. Giurati schiet op doel. Ciavattini kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Leghorn Legion - Dork City FC 10:0

68e minuut.
Massafra rent richting de bal. Massafra passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Nardini de bal. Giurati bereikt de bal nog maar net als eerste. Giurati haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Corrada kopt de bal weg. Borghezio bereikt de bal nog maar net als eerste. Borghezio geeft een hoge lob. Klungelig pakt Nardini de bal. Nardini haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Massafra probeert naar een medespeler te passen. Nardini bereikt de bal nog maar net als eerste. Nardini speelt de bal door. Giurati is nu in balbezit. Giurati haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Leghorn Legion - Dork City FC 11:0

73e minuut.
Borghezio is nu in balbezit. Borghezio passt de bal in één keer door. Baldone bereikt de bal nog maar net als eerste. Giurati onderschept slim de pass. Giurati haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Leghorn Legion - Dork City FC 12:0

75e minuut.
Arbizzoni rent richting de bal. Arbizzoni passt de bal in één keer door. Corrada probeert naar een medespeler te passen. Borghezio rent richting de bal. Borghezio haalt uit met een fantastische trap. Ciavattini verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

78e minuut.
Canegalli geeft de bal voor. Quaglietti geeft een lange en hoge pass. Borghezio is nu in balbezit. Borghezio haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Corrada heeft problemen om de bal te vangen. Corrada met een sublieme pass. Borghezio rent richting de bal. Borghezio haalt uit met een fantastische trap. Ciavattini werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Leghorn Legion - Dork City FC 13:0

84e minuut.
Corrada bereikt de bal nog maar net als eerste. Borghezio rent richting de bal. Corrada bereikt de bal nog maar net als eerste. Corrada haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Leghorn Legion - Dork City FC 14:0

87e minuut.
Massafra probeert naar een medespeler te passen. Nardini met een sublieme pass. Giurati bereikt de bal nog maar net als eerste. Giurati draait met de bal, schiet en ... Ciavattini probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Leghorn Legion - Dork City FC 15:0

90e minuut.
Klungelig pakt Francescotti de bal. Massafra bereikt de bal nog maar net als eerste. Massafra geeft een lange en hoge pass. Nardini bereikt de bal nog maar net als eerste. Nardini schiet op doel. Ciavattini probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Nardini rent richting de bal. Nardini geeft de bal voor. Ciavattini kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Leghorn Legion 24%, Dork City FC 76%.
Leghorn Legion - Dork City FC 15:0