Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
novese SATANA
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
55% Spel op eigen helft 45%
6 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 18.6
unsatisfactory Schieten weak
poor Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


15e minuut.
Malagodi bereikt de bal nog maar net als eerste. Malagodi met een sublieme pass. Gauzzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Gauzzi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
novese - SATANA 0:1

23e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Masier met een harde bal richting middenveld. Nupiero kopt de bal weg. Daar is Gauzzi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gauzzi draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Nupiero bereikt de bal nog maar net als eerste. Nupiero speelt de bal door. Klungelig pakt Gauzzi de bal. Gauzzi draait met de bal, schiet en ... Andreani probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: novese 57%, SATANA 43%.
novese - SATANA 0:1

54e minuut.
Finardi passt de bal met de wreef. Malagodi met een sublieme pass. Gauzzi rent richting de bal. Gauzzi haalt uit met een fantastische trap. Bobbiese probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
novese - SATANA 0:2

77e minuut.
Morsut speelt de bal door. Rizzati is nu in balbezit. Tripi tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Rizzati raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

85e minuut.
Di Rosa geeft een lange en hoge pass. Morsut is nu in balbezit. Morsut met een sublieme pass. Rizzati is nu in balbezit. Rizzati schiet op doel. Paal!

88e minuut.
Andreani is nu in balbezit. Gauzzi verovert de bal door een tackle van achteren. Nupiero rent richting de bal. Gauzzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Gauzzi haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: novese 53%, SATANA 47%.
novese - SATANA 0:2