Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Columbias Grimalbat
vediamo3 Tactiek 4-3-1-2 CICCIO
37% Balbezit 63%
72% Spel op eigen helft 28%
0 Doelpogingen 20
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
30.1 gemiddelde waardering 52.1
average Schieten very good
average Passen very good
weak Verdedigen good


2e minuut.
Chałbiński geeft een hoge lob. Gözüaçık geeft de bal voor. Hesp bereikt de bal nog maar net als eerste. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Wehlage zal de hoekschop nemen. Tamburo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Columbias - Grimalbat 0:1

17e minuut.
Vila met een sublieme pass. De Witte is nu in balbezit. De Witte passt de bal in één keer door. Pearl Jam bereikt de bal nog maar net als eerste. Pearl Jam draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

22e minuut.
Lavecchia rent richting de bal. Lavecchia geeft de bal voor. Lasocki geeft een hoge lob. Wehlage rent richting de bal. Wehlage schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Wehlage met een sublieme pass. Vila bereikt de bal nog maar net als eerste. Vila passt de bal in één keer door. Pearl Jam bereikt de bal nog maar net als eerste. Pearl Jam haalt uit met een fantastische trap. Tamburo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

27e minuut.
Klungelig pakt Basilone de bal. Selvood rent richting de bal. Selvood passt de bal in één keer door. Hesp bereikt de bal nog maar net als eerste. Hesp haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Columbias - Grimalbat 0:2

31e minuut.
Vila probeert naar een medespeler te passen. Pearl Jam rent richting de bal. Domingos is nu in balbezit. Pearl Jam onderschept slim de pass. Pearl Jam schiet op doel. Tamburo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

39e minuut.
Vila bereikt de bal nog maar net als eerste. Vila passt de bal in één keer door. Selvood met een sublieme pass. Pearl Jam bereikt de bal nog maar net als eerste. Pearl Jam schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Vila passt de bal in één keer door. Basilone bereikt de bal nog maar net als eerste. Hesp verovert de bal door een tackle van achteren. Hesp schiet op doel. Tamburo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Columbias - Grimalbat 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Columbias 69%, Grimalbat 31%.
Columbias - Grimalbat 0:3

49e minuut.
Roncada verovert de bal door een tackle van achteren. Chałbiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Hesp verovert de bal door een tackle van achteren. Hesp haalt uit met een fantastische trap. Tamburo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Columbias - Grimalbat 0:4

53e minuut.
Pearl Jam onderschept slim de pass. Lavecchia is nu in balbezit. Pearl Jam onderschept slim de pass. Pearl Jam draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Columbias - Grimalbat 0:5

56e minuut.
Acabado verovert de bal door een tackle van achteren. Acabado probeert naar een medespeler te passen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Vila geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Hesp maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Selvood passt de bal met de wreef. De Witte probeert de bal met de borst te controleren. De Witte geeft een hoge lob. Hesp bereikt de bal nog maar net als eerste. Hesp haalt uit met een fantastische trap. Tamburo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

69e minuut.
Lavecchia trapt de bal weg. Wehlage is nu in balbezit. Filisiński tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Wehlage raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

73e minuut.
Selvood bereikt de bal nog maar net als eerste. Selvood passt de bal zonder na te denken. Lavecchia rent richting de bal. Hesp verovert de bal door een tackle van achteren. Hesp haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

74e minuut.
Acabado geeft een hoge lob. Lasocki is nu in balbezit. Lasocki geeft een hoge lob. Pearl Jam bereikt de bal nog maar net als eerste. Pearl Jam draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

77e minuut.
Lasocki met de inworp. Vila is nu in balbezit. Vila geeft de bal voor. Hesp maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Columbias - Grimalbat 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Columbias 75%, Grimalbat 25%.
Columbias - Grimalbat 0:6