Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Isotopi Baia verde 2024
ufo arr dx Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
27% Spel op eigen helft 73%
15 Doelpogingen 0
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
35.4 gemiddelde waardering 19.9
adequate Schieten poor
weak Passen weak
adequate Verdedigen poor


4e minuut.
Bariloni rent richting de bal. Vittoriano verovert de bal door een tackle van achteren. Vittoriano speelt de bal door. Bolatto is nu in balbezit. Bolatto schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Vittoriano is nu in balbezit. Tussi onderschept slim de pass. Tussi speelt de bal door. Bolatto rent richting de bal. Bolatto schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Piccin onderschept slim de pass. Piccin passt de bal met de wreef. Bolatto bereikt de bal nog maar net als eerste. Vittoriano is nu in balbezit. Vittoriano schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Isotopi 30%, Baia verde 2024 70%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Isotopi - Baia verde 2024 0:0

47e minuut.
Valiante met een sublieme pass. Omodei speelt de bal door. Poillucci bereikt de bal nog maar net als eerste. Vittoriano verovert de bal door een tackle van achteren. Vittoriano schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Mostro bereikt de bal nog maar net als eerste. Mostro geeft een lange en hoge pass. Vittoriano rent richting de bal. Bolatto rent richting de bal. Bolatto haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Minimo probeert de bal met de borst te controleren. Omodei bereikt de bal nog maar net als eerste. Omodei probeert naar een medespeler te passen. Vittoriano is nu in balbezit. Vittoriano haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Isotopi - Baia verde 2024 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Isotopi 24%, Baia verde 2024 76%.
Isotopi - Baia verde 2024 1:0