Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kickreker Tibey
442 classic Tactiek Normal
60% Balbezit 40%
18% Spel op eigen helft 82%
33 Doelpogingen 1
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
40.3 gemiddelde waardering 20.5
solid Schieten weak
good Passen poor
adequate Verdedigen poor


7e minuut.
Filho onderschept slim de pass. Filho met een sublieme pass. Cohn rent richting de bal. Torres Belén bereikt de bal nog maar net als eerste. Torres Belén draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

8e minuut.
Lorenzon heeft problemen om de bal te vangen. Cohn rent richting de bal. Cohn passt de bal zonder na te denken. Torres Belén rent richting de bal. Torres Belén schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Marulli trapt de bal weg. Cohn kan de bal niet met de borst controleren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Defilippo. Defilippo krijgt een gele kaart.

10e minuut.
Cohn is nu in balbezit. Cohn speelt de bal door. Fąfara met een sublieme pass. Torres Belén is nu in balbezit. Torres Belén schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Fąfara is nu in balbezit. Fąfara passt de bal in één keer door. Torres Belén bereikt de bal nog maar net als eerste. Cohn is nu in balbezit. Cohn schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Cohn is nu in balbezit. Carobbi speelt de bal door. Fąfara met een sublieme pass. Torres Belén bereikt de bal nog maar net als eerste. Torres Belén draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Cohn rent richting de bal. Torres Belén rent richting de bal. Cohn bereikt de bal nog maar net als eerste. Cohn schiet op doel. Marulli maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kickreker - Tibey 1:0

17e minuut.
Pirelli speelt de bal door. Klungelig pakt Nespole de bal. Cohn onderschept slim de pass. Torres Belén rent richting de bal. Torres Belén draait met de bal, schiet en ... Marulli probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Kickreker - Tibey 2:0

22e minuut.
Andruszko probeert naar een medespeler te passen. Cohn bereikt de bal nog maar net als eerste. Defilippo is nu in balbezit. Cohn verovert de bal door een tackle van achteren. Cohn haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Pessina rent richting de bal. Pessina met een sublieme pass. Cohn is nu in balbezit. Torres Belén is nu in balbezit. Torres Belén haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Nespole rent richting de bal. Filho verovert de bal door een tackle van achteren. Filho passt de bal in één keer door. Torres Belén bereikt de bal nog maar net als eerste. Torres Belén haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Sandulli onderschept slim de pass. Andruszko verovert de bal door een tackle van achteren. Andruszko passt de bal zonder na te denken. Torres Belén is nu in balbezit. Torres Belén draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Kickreker - Tibey 3:0

29e minuut.
Fąfara geeft een hoge lob. Daar is Di Pratola, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Torres Belén is nu in balbezit. Torres Belén schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

33e minuut.
Carobbi is nu in balbezit. Cohn verovert de bal door een tackle van achteren. Torres Belén is nu in balbezit. Cohn bereikt de bal nog maar net als eerste. Cohn haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kickreker - Tibey 4:0

39e minuut.
Pessina rent richting de bal. Pessina met een sublieme pass. Torres Belén bereikt de bal nog maar net als eerste. Cohn is nu in balbezit. Cohn haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kickreker - Tibey 5:0

43e minuut.
Filho geeft de bal voor. Torres Belén bereikt de bal nog maar net als eerste. Fąfara speelt de bal door. Cohn bereikt de bal nog maar net als eerste. Cohn schiet op doel. Marulli probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Kickreker - Tibey 6:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kickreker 21%, Tibey 79%.
Kickreker - Tibey 6:0

49e minuut.
Marulli trapt de bal weg van het doel. Diano kopt de bal weg. Daar is Defilippo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cohn rent richting de bal. Cohn schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Inworp. Fąfara met de inworp. Filho speelt de bal door. Fąfara geeft de bal voor. Torres Belén krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Gulli geeft de bal voor. Filho rent richting de bal. Filho passt de bal zonder na te denken. Daar is Torres Belén, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Torres Belén schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Ottone rent richting de bal. Diano begaat een overtreding. Ottone is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Ottone zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Daar is Sandulli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Torres Belén bereikt de bal nog maar net als eerste. Torres Belén draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Kickreker - Tibey 7:0

57e minuut.
Cohn bereikt de bal nog maar net als eerste. Di Pratola is nu in balbezit. Torres Belén onderschept slim de pass. Cohn is nu in balbezit. Cohn schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Pessina bereikt de bal nog maar net als eerste. Pessina geeft de bal voor. Di Pratola is nu in balbezit. Cohn verovert de bal door een tackle van achteren. Cohn haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Paal!

74e minuut.
Filho geeft een lange en hoge pass. Cohn kopt de bal weg. Klungelig pakt Sandulli de bal. Torres Belén rent richting de bal. Torres Belén draait met de bal, schiet en ... Paal!
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Fąfara passt de bal in één keer door. Andruszko met een sublieme pass. Pessina bereikt de bal nog maar net als eerste. Pessina met een sublieme pass. Defilippo is nu in balbezit.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kickreker 15%, Tibey 85%.
Kickreker - Tibey 7:0